Dačić: Prisluškivanje Vučića uz logistiku sistema je državni udar

Ostavite komentar


  1. Kako „ko je odlučivao o prisluškivanju“? Pa naravno, Djilas i Marinika Tepić. Pa to svaki dan slušaš u Skupštini. I sad, kao ne znaš.
    U pravu si kad kažeš da „mafija uvek traži logistiku kod onih od kojih zavisi“. Slažem se da to sigurno nije upravnik Narodne biblioteke. U pitanju je Upravnik Srbije!

    1. Halo šefe, Al Kapone na telefonu. Ko je kriv što se prisluškuje Al ,a čuje se i AV ?

  2. Udobna fotelja cini cuda sto je Ivica Dacic uvek pokazivao i pokazuje.Da li udobna fotelja utice na njegovo ponasanje pitanje je za navedenog ali je svojim ponasanjem na politickoj sceni Srbije vec dao odgovor.

    1. Ma nije bas prezadovoljan “ udobnom foteljom “ jer mu nedostaju “ kofercici “ . . . na pitanje ko je odlucio “ prisluskivanja “ pa zna se SUDIJE . . . preko 1500 snimljenih razgovora pa , jeste , znamo da su braca V . “ brbljivi “ po prirodi . . . pregovori sa Opozicijom ali samo sa onima koji su BOJKOTOVALI glasanje ( uf . . . to ga boli ) dok koji su ucestvovali ( skupljajuci podpise uz pomoc sekte ) nema potrebe ( osim zamajavanja ) pricati sa njima jer im odgovaraju izborni uslovi ( smanjeni cenzus i ostale $n$ sekta metode ) . . . dakle . . . ovaj nelegalni ni legitimni “ preCednik N . Skupstine “ lupeta bez veze kao i do sada . . .

  3. Nema vise nikakvih. razgovora ,floskula,fraza na cemu je ovaj gospodin navikao da se provlaci.Jedino sta sledi je lustracija,oslobadjanje sudstva i EU integracija.

  4. A drzavni udar nije bilo uvodjenje vanrednog stanja..? Cutao si kao svinja u zitu tada…ali si sada jedna od perjanica….

Ostavite komentar


Politika

Petković: U Prištini svakim danom sve otvorenije prizivaju sukobe 10

Petković: U Prištini svakim danom sve otvorenije prizivaju sukobe

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da je kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja "najnovijim pretećim poruka upućenim srpskom narodu u južnoj srpskoj pokrajini, kao i Beogradu, još jednom potvrdio ko je jedina pretnja miru i stabilnosti na Kosovu i Metohiji".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.