Dačić: Prošlo vreme lažnih vesti

Ostavite komentar


    1. Da li je bila lazna vest DA VISE NECE BITI DONOSENI ZAKONI PO HITNOM POSTUPKU, a ono pap izmena najvaznijeg zakona za gradjane o zastiti od zaraznih bolesti ide PO HITNOM POSTUPKU.
      Ko bre vlada ovom Srbijom i zasto se uvek povlacite pred tim.satanistima?

  1. Koliko si nisko spreman da se spustiš, Dačiću? Jeste da nikada nisi bio neka moralna gromada, ali ovo što sada radiš je zaista mizerno.

  2. Zamislite, Dacic tvrdi da je vreme laznih vesti proslo. Covek koji cim otvara usta LAZE.

  3. Dačić,Vučić „mirotvorci“!!!
    Nije ni čudo što nas je snašao ovaj Covid!
    Sve se okrenulo naopako!
    Bože sačuvaj!

  4. Na kakvo je resenje mislio predsednik Vucic?.
    Dok traje sudjenje i dok se ne osude svi pod istragama ne bi trebali ni o cemu razgovarati. zasto se pustaju iz pritvora kada mogu uticati na svedoke, zna se kako uticu na svedoke. Bude li ijedan nastradao bice odgovoran taj sud.
    Sudski postupak je u toku. Pa kakvo resenje (sudskog postupka) takvo kasnije pecenje. Da ne bude obrnuto.
    Da vidimo mi svi, cela svetska javnost i sve zrtve rata (i oni gledaju) sta se tu zaista desava i da li je to pravi sud ili kako vecina misli nesto ni nalik tome a to misle sa razlogom koji je svima poznat iz dosadasnje prakse slicnih.
    Sud ovoga puta ne sme da pusti zatvorenike, ni za kakve kaucije, jer ima iskustva sta se desavalo ranije, ne smeju nista prepustiti „slucaju“ jer to ne bi bila slucajnost.

  5. Reče jedan od dva najveća lažova komunoradikalske vlasne familije kod nas.

  6. Vi ste sa laznim vestima i teorijama zavere zaseli na vlast. Verovatno po receptu prosledjenom iz Moskve. Cak sada siguran sam u to da je Srbija bila privi eksperiment, koji je uspeo, u tom hibridnom ratovanju. A taj model je kasnije primenjeno u citavom svetu i u mnogim drugim situacijama. Al pocinje polako da se rusi ta kula od karata, ljudi polako kapiraju tu igru, Tramp je prvi, koji leti. Nek se spreme i ostali.

  7. Da li je lažna vest da se sprema 12 atentat na predsednika?
    Kavez su nam to bezbednosne službe, kad nijednog potencijalnog atentatora nisu pronašli?
    Ipak mislim da predsednik širi lažne vesti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.