Dačić: Protesti podstiču pandemiju

Ostavite komentar


  1. Ne brinem ja za tebe ministre doživotni..živećeš ti 100 godina prosipajući filozofiju života..nemoj zaboraviti uvesti i potomke u posao političara.

  2. Jeste Dacicu, … pa cemo morati da im organizujemo izbore, a onda ih posaljemo na fudbalsku utakmicu, ne bi li ih izlecili?!
    Idijot, …

  3. Vučićev potrčko nudi se za novu vladu, jer bez vlasti je niko i ništa.

  4. Tačno je Dačiću „da protesti utiču na pandemiju korona virusa“, a da li su izbori uticali ili nisu, i da li je eskalacija korone počela posle izbora ili posle protesta, imajući u vidu inkubacioni period virusa?

  5. SPS je najuporniji virus koji truje i razara Srbiju. Pojavio se krajem osamdesetih godina prošlog veka i još je tu.

  6. Ni srama ni morala nema ovaj dacic. Sad su krivi gradani a pandemija se vratila odmah nakon izbora . Unistili ste demokratiju i sve ljudsko .

    1. Prvo, pandemija nikad nije ni odlazila. Drugo, ovde nikad nije ni bilo demokratije. Vucic je samo iskopirao Tadicev nacin vladanja samo ga prilicno usavrsio. A ono ljudsko posle petog oktobra su verovatno svi oni koji su rasturili i rasprodali zemlju i firme i natome se obogatili.

  7. – Ti treba da ćutiš !
    – Mnogo si jeftino prošao 5.10.2000. I tvoja stranka takodje.
    – Da se te 2000. desio i 6.10. nikad više u Srbiji ne bi bilo zloupotrebe državnih organa i institucija u političke svrhe.

  8. Tako je. Naročito kad se baci suzavac i svi kojaju i kašlju jedni u druge….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.