Dačić: Reči nemačkog diplomate su uvredljive

Ostavite komentar


  1. Mozda je taj nemacki ministar u pravu .Premijer Srbije je za EU ,predsednik Srbija otvoreno naginje Rusiji, g.Dacic "diplomatski" i za jedne i za druge .Pa ljudi odlucite kuda ,ne zbunjujte i nas i ostali svet

  2. Eto, ovo laprdalo nekome drzi pridike o diplomatiji.Sramota.Covek, koji nije u stanj da izgovori i jednu rec da ne napravi problem,prica o necemo o cemu nema pojma.Kao da je zaboravio glupost sa "Argentincom" Ce Gevarom i dalje nastavlja sa glupostima.

  3. Zar predsednik republike nije izrazio žarku želju da budemo jedna od ruskih gubernija?

  4. Narodu se moraju definitivno otvoriti oči.Zbog sulude politike SPS -a i JUL-a i njihove omiljene opozicije -Vadikala devedesetih godina, izgubljeno je Kosovo, srpski narod je stradao, a Srbija pretvorena u svetsku Pariju. Da bi tragedija bila potpuna, ista ta politička bulumenta je i danas na vlasti sa tendencijom da potpuno dokusuri ovo što je ostalo od naroda i države…

  5. Ma ko je uopste Roth i zasto se jedan ministar inostranih poslova spusta na njegov nivo? Dacicev/SPS pandan u Nemackoj je ministar Steinmeier/SPD i niko vise! Ovaj covek stvrano voli da kukumavci vec 3. mandat uzastopce! Kome se zali? Nasem narodu? Sta hoce da kaze? kako eto on cini sve a ne cini bas nista za drzavnu platu! Neka ode u Berlin i kaze to svom kolegi u nivou! Nasi politicari treba da se ugledaju na Izrael i Tursku koji postizu sa EU ono sto zele ali znaju i da podviknu i zategnu odnose a ne samo oportunizam pur! Nedostaje nam kompetentan ministar spoljnih poslova – recimo jedan Vejvoda ili sl.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.