Dačić rekao Trampu da su Srbi navijali za njega

Ostavite komentar


  1. E vala i jesmo, i jos ga podrzavamo u svemu.
    One demokrate jos od Busa starijeg, pa do danas su nam unistavali i drzavu, i narod.
    Stvarali su ratove i mesali se u njima, po celom svetu. Dosta je bilo njihovog terora! Trampe Srbine!

  2. Zanima me kao prvo, na kom jeziku je Dačić obavestio Trampa o podršci Srba njegovom izboru i drugo dali su u priloženim materijalima i snimci sa Jutuba kako Klinton tapše Vučića po leđima dok sedi između njega i Hilari i izvadak iz OKO magazina na RTS u gde isti taj gospodin Vučić na pitanje zašto podržava gospođu Hilari Klinton odgovara, zato što sam pametan?!? Za treće nisam siguran da nije možda priložio i odrezak uplatnice na kojoj je vidna suma koja je sa strane "Srbije" uplaćena Klintonkinom izbornom štabu? Tako bi slika Trampu bila jasnija a gest ovog malog bucmastog balkanskog lažova i prevaranta delovao iskrenije. Naivno za amere ali za "unutrašnji dijalog" bogovski potez koji su već na veliko distribuisali RTS, Pink, Prva, itd, itd!

  3. Ovaj, kad god bruka Srbiju. Pdršku je imao i od Rusije, Bjelorusije, Tunguzije…. To je naše drušvance u ćošku.

  4. PREVEJANA SLIHTARA, NEMA STA, JEDINA KONKURENCIJA MU JE ALEKSANDAR – A.V.-A.V. VUCIC.

  5. Ovo Dačićevo zaskakanje Trampu pre početka sastanka EU i autogram koji je od njega dobio na samom startu zasedanja Skupštine EU, i to pred kamerama celog sveta, nije ni malo naivno. Dačić je na ovaj način ukrao ekskluzivitet prvog susreta Vučića i Trampa na Skupštini UN. Dačić je javno prvi dobio Trampov blagoslov, pa sad uz Putinovu podršku, ima i Trampovu, i postaje ključni čovek srpskih vlasti za komunikaciju sa Trampom i putinom. Nakon ovog Dačićevog susreta sa Trampom, i to na način koji je bio simpatičan i Trampovoj ambasadorki u UN, svaki Vučićev pokušaj da od eventualnog susreta sa Trampom napravi događaj i predstavu za svoje glasače pada u vodu, jer će ga, pored ostalog, Tramp verovatno prvo pitati kako je onaj simpatični bucko Dačić, i dok Vučić savladavajući svoj bes nađe neki odgovor sastanak sa Trampom će proći. Od ovog Dačićevog zaskakanja sa Trampom, on će postati veoma važan i Vučićevim saradnicima, pa će oni početi da zanemaruju njegovu volju, jer u vladi ima čovek koji je veoma blizak i Putinu, i Trampu i EU faktorima, a nije naporan i dosadan kao što je to Vučić.

  6. Kratkovidnost nase politike.Alek navijao za demokrate,Ivek za republikance.Sedenje na dve stolice uvek proprati prasak.Sta cemo kad se demokrate vrate,reci da smo se samo salili.Banana republika(slikovito to objasni Mitrovic,glasnogovornik)

  7. Sram vas bilo Dačiću! Pa, jel naš predsednik Vučić nije Srbin – Pa, šta, ako je navijao za Klintonovu!? Šta navijao more- uplatio u Klinton fondaciju paru iz budžeta!!! Našu paru. I kako su onda svi Srbi bili za Trampa? Uostalom, svako može da pogreši , pa i oni nepogrešivi.

  8. Da, istina je da su naši predsednici uvek bili na pogrešnoj strani ali narod je sasvim druga priča. Dakle. Srpski narod je plebiscitno bio uz Trampa i Srbi iz BiH (Republika Srpska) i Srbi iz CG. Mnogi se sprdaju za neprimereni gest Dačića. Hajdemo da vidimo naše susede. "Guranje" Kolinde i Duška. Hašim Tači i Izetbegović su na sve načine (čak i hapšenjem i oduzimanjem pasoša) zabranili Haradinaju i Dodiku da odu na inauguraciju na koju su uredno bili pozvani od SAD i novog predsednika. Nedeljama unapred je najavljen "Susret" kosovske prve dame i predsednika sa Melanijom i Trampom i uz to opet su elegantno zaobišli Haradinaja za koga je to bila idealna prilika za promociju. Sve nešto mislim da su iza traženja ovakvih pikanterija retrogradne snage predvođeni Sorošom i klikom Klinton-Obama koji još ne mogu da se pomire sa porazom. Ocvale filmske i muzičke dive (Dzejn Fonda i Madona) novinski metuzalemi ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je na vlasti u SAD čovek koga ne mogu podmititi i kupiti. Da je tako u Srbiji ne bi ministri u vladi kupovali stanove od pozajmice "Tetke iz Kanade" i direktori javnih preduzeća sa 10.000 met. kvadratnih od kojih ni jedan kvadrat nisu imali dok nisu ušli u vlast.

  9. Ha, ha, ha, njemu ce malo teze da se uvuce u zadnjicu. Tramp nije Vucic. Jedno je diktator baraba a drugo je predsednik drzave koji je sluga drzavi kao sto je SAD! Nego Daco, Tramp ocekuje da ti i Vucic priznate Kosovo i da se tornjate sa vlasti! To je prava istina ako nisi znao!

  10. Gospode, kakav uvlakać, kakvo poniženje za ovu zemlju! On verovatno misli da kod Trampa rade isti fazoni kao kod Gospodara u Srbiji.

  11. Dača je u stilu,,večitrih,,doktorirao,,onu BASARINU,SPELEOLOGIJU,NA NAJVIŠEM SveCkom NIVOJU.Bljuc na plus beskonačno MIP,a ove STRADIJE A NJEMU JOŠ JEDAN,,BLISTAVI,,,DODATAK,,ZA C.V….

  12. Ovo je majstorski potez, koji posttitoistički, neoliberalni a naročito radikalni umovi a svi zajedno seosko kasabskog porekla, ne razumeju. Vi znate samo za inaćenje, durenje ili kukanje što bi Bas rekao, a ja kažem kmečanje.
    Dakle odličan potez. samo kasni jedno 25 godina..šteta.
    Dok su Albanci ovo radili btw i podmazivali, naša elita je gledala kako da nadrpa više plena i užitaka. Uzgred malo i ratovala.

  13. "Плиз,ту аутограми,фор Цецу и Палму!"

  14. Koliko ja vidim on njemu trazi autogram!!!!! Svaki komentar za takvo brukanje svoje zemlje usred UNa je suvisan. Nije ni cudo da su zaposlili te silne starlete u ministarstvu, verovatno je coveku dao na uvid njihove fotke i rekao mu da bira.

Ostavite komentar


Politika

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici 10

Kako se Vučević “dovukao” do mesta premijera: Reakcije na izjavu predsednika Vlade da povređeni radnici u Slobodi Čačak nisu radili u poslastičarnici

Nakon što je radnik u fabrici „Sloboda“ u Čačku povređen usled ekslopozije, pre dva dana, a premijer Srbije Miloš Vučević izjavio da je to očekivano jer radnici u namenskoj insustriji “ne rade u poslastičarnici”, nespokojstvo i strah velikog dela javnosti ispostavili su se kao dominatno osećanje zbog neodgovornosti čoveka koji zauzima najviše pozicije vlasti i trebalo bi da bude zapravo najosetljiviji, odnosno da se zauzme za utvrđivanje odgovornosti, kako se takve greške ne bi ponavljale.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.