Dačić: Rezolucija o Srebrenici nelegalna u dva slučaja, njeni efekti će biti ograničenog dometa

Ostavite komentar


  1. Pravac, poštuje……samo njega i Vučića, učesnika vlade koja je vodila sve ratove devedesetih, ubiše se da dokažu da nisu Srbi zločinci, što i nisu i u svakom dokumentu piše. Samo oni „štite“ Srbe od sveta.

  2. Vučić,ti i vaši politički očevi i saradnici,ste uzrok ove rezolucije.Da je bilo pameti,da je po padu Miloševića,zabranjen SPS i radikali,a neki od vas i zakonski odgovarali zbog ratnog huškanja i delovanja,kao i zbog javnih pretnji,sto za jednoga,kao i zbog funkcija na kojima ste se nalazili u vreme ubistva nekih javnih ličnosti,ne bismo vratili devedesete,imali ove rezolucije i slušali vaša baljzganja.

  3. Srbija je u ime bosanskih srba potpisnik Dejtonskog sporazuma,nije garant.Da je garant morala bi da stiti sve tri potpisnice sporazuma a u slucaju da R.Srpska pokusa da odvoji Srbija bi morala da stiti BiH definisanu Dejstomskim sporazumom.

  4. DACIC PEVAC POSTAO PRAVNI STRUCNJAK:):)
    PODNESI ZALBU NA NELEGALNOST???:):)

  5. Treba sada mi njih da tužimo za genocid koliko li su samo Srba pobili.

  6. sve isto isto..dno dno dna ste, sa ti je ziv gazda stranke ..jel bi on svoju stranku utopio u neku drugu..u radikale..jel bi…pa izgubili ste svuda glasove poslanike…nece vas narod vise, nece, sad se ulagujete sns i utopljavate se uz iste da bi preko njih dobili neko poslanicko mesto…ljigavo ljigavo….oticicete u proslost kao sto su i radikali nema ih nigde ugasila im se stranka

    ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.