Dačić sa ambasadorom Španije

Ostavite komentar


  1. Nije normalno! Šta je sa pismimom koje će Ana nositi u Brisel ? Neverovatni diletanti i zamajivači! Katastrofa Srbije!

  2. Sa malo razmisljanja se dolazi do zakljucka da Srbija vec nema Kosovo a podrzava jedinstvenu Spaniju zato sto ne priznaje stvorene cinjenice na Balkanu. Zato reskiramo da vodimo vrlo licemernu politiku jer Katalonci imaju svoju drzavnost, jezik i privredui ne zele vise da ostanu u Spaniji kao ni nasi Albanci s ttim sto na KiM-u nema privrede niti drzavnosti. Dakle, pogorsavamo svoj polozaj bez nade da nesto od toga bude u nasu korist jer je vec izgubljeno a kompromitujemo se u slobodi ljudskih prava. Naravno spanski kralj je juce odrzao vrlo svadalacki govor na TV jer gubi deo kraljevstva koje mu je ionako obezbedio zloglasni Franco posle republike. Nemamo diplomate od formata!!!

  3. Španija je "od strateškog značaja za srpsku državu". To je tačno. Naime, nigde kao u Španiji srpska država i njene službe nisu toliko prisutne, naprimer u liku i imenu velikana poput odmetnutog Luke Bojovića (zato su mu službini egzekutori i ubli brata u Beogradu), ostataka filijala zemunskog i surčinskog klana, itd. Nigde kao u Marbelji i sličnim probranim španskim mestima ne "uspevaju" toliki izdanci srpske narko-dilerske industrije. U to ime, Španiju treba podržati jer može biti da buduća država Katalonija neće biti toliko naklonjena prema našim preduzetnicima.

  4. Државнички потез српског министра иностраних послова.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.