Dačić sa izbeglima iz Hrvatske

Ostavite komentar


  1. Dačić je bio jedan od onih koji su ih devedesetih godina navodili da se dignu na oružje i povedu ustanak protiv Hrvatskih vlasti. Pretpostavljam da sad pred njima krivicu baca na Hrvatsku što ih nije nagradila za te podvige?

  2. Kakve veze ima Dacic sa izbeglicama iz Hrvatske u Banja Luci.?? Tu je glavni shef Banja Luckog entiteta, Dodik, da im iapuni sve zelje. Ako treba i samaranje ….on je prvi.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.