Dačić: Samo kompromis sa Prištinom, ne prihvatamo ultimatume

Ostavite komentar


  1. Daco, prof. klavira ti je ambasador Srbije i to u zemlji koja vekovima radi na unistenju Srbije. Kojim diplomatskim vestinama ce doticna stititi interese Srbije???

    1. Za ovo vase prikazivanje stvarnosti Kusturica je izumeo najtacniji termin FATAMORGANA.
      Jedno je kad ne znas, pa poput pokojnog advokata Guberine uzviknes “Molim Vas Sud je u ZABLUDI“. Ali, ako ZNAS, vec 20 godina o cemu se radi, A ZNAS, pitanje je kako ces to preziveti kad sada sidjes s vlasti i kada svom delu-POMAGANJE-izbliza pogledas u oci. Kad shvatis da si svojim nogama pogazio, i svojim rukama unistio sve ono sto si radio, ucio i verovao da postanes COVEK. Samo je u komunizmu vlast bila neprolazna, ali od juce njega vise nema, a ova sadasnja stvarnost ne drzi do onih koji traju. Snagu svojih zabluda osetis tek na svojoj kozi. I to zna da bude neopisiva bol koju ni jedna droga ne moze da blokira.
      Ne kaze nas narod dzaba-RADI POSTENO I NICEG SE NE BOJ.
      Ovaj film nema HEPY END.

  2. Javlja se dva-tri puta dnevno na sve teme. Želi da pokaže Vučiću kako je koristan i neophodan u vladi.

  3. Dogovori,pregovori,kompromisi…Ima li ovaj Dačići predstavu o čemu se radi pa da nam to prezentuje,ili njegov el hefe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.