Dačić se nije izričito izjasnio o Vučićevom pozivu na referendum o razrešenju

Ostavite komentar


  1. Raspevani vise voli da stane sa strane i saceka rasplet.. Koji put vec ista prica?

  2. Hajde, Dačiću, da vidimo zašto si se posvađao sa istinom! Opozicija hoće izbore i referendum ali pod jednakim uslovima predstavljanja i nje i vlasti u medijima. Znači potpuno ravnopravno na TV sa nacionalnom frekvencijom a ne Vučića sa 99 % vremena u udarnim terminima a svi ostali jedva taj 1 %. I o kakvoj ti podršci vladajućoj koaliciji govoriš? Podrška vama na decembarskim izborima, organizovanim tako da su glasali i Srbi iz RS u Beogradu i npr. Kraljevčanin u Čačku je bila značajno manja nego na prethodnim izborima. A ti si SPS tada u Beogradu srozao na neka 3,5 % tako da na lokalnim izborima samostalno ne bi ni ušli u gradsku vlast!

  3. Srbija sa litijumom pravi kvantni skok,pobeže,ode u nebesa… pa gde će drugde nebeski narod nego u nebesa ? i to svemirskim brzinama

  4. USTAV RSrbije ne poznaje institut? “ referendum.“kao pravni
    instrument za postupsk za razrešenje predsednika RSRBIJE !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.