Dačić: Situacija u Makedoniji problem za čitav region

Ostavite komentar


  1. OEBS: "Насиље није замена за политичко решење"
    Kada država i pojedinci na njenom čelu demonstriraju nasilje nad narodom onda je to "legitimno" i "legalno". Kada volju naroda država i pojedinci na njenom čelu zloupotrebe, izigraju i izmanipupilšu onda je to "neupitno".
    Kada narod preuzme stvar u svoje ruke i pravdu, slobodu i zagarantovana prava potraži na ulici, e onda to većina medija zove nasilje. Ta nemojte kasti!?
    Kada Dačić kaže da će Srbija da izvozi mir, da li misli običnim švercerskim ili mafijaškim kanalima?

  2. O čemu ovaj priča, ne razumem. Pa on je svih ovih godina na vlasti pokazao da je ekspert za koferčiće, starlete i kafanska druženja. Ne razumem što on brabonja o Makedoniji i šta se on tu pita. Pa nisu tema mostovi na Morači ili neki prijem neke "missice" u njegovo bajno ministarstvo spoljnih poslova pored eperta Mikića – eksperta za starletice i misice.

  3. Da bi obezbedila "mir u kuci", Srbija je oslobodila naj vece "biznismene": Caneta, Bogija Karica, Kosmajca a ubrzo i Sraica. To su ti "kanali" o kojima zbori ovaj bivsi Milosevicev a sada AV-ov potrcko. To su ti "kanali po kojim ce Srbija da izvozi mir". A lovu je naravno pokupio mali Alek.

  4. Što pre patricipirati za punopravno članstvo NATO alijansu,ne treba nama NATO da nas brani od Marsovaca,nego da smiri i kontroliše susedne narode koje su članice NATO na Balkanu, to braća Rusi ne mogu,ni ti su ikada u svojoj istoriji mogli da spreće ili nam pomognu kad nas susedni narodi napadnu,okupiraju,ili uništavaju,a uglavnom je kroz svoju istoriju Srpski narod bio ojađen od svojih suseda,znaju to braća Rusi odlično a dobro to zna i "koferće" ali eto draža mu je Miljacka koju sluša u mediskom informativnom mraku sedeći na dve fotelje pa mu je lako da prosipa demagogija ko iz bokala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.