Dačić: Skoro pa bratoubilački rat Srba i Crnogoraca

Ostavite komentar


  1. Daj, bre, koferče, ne bulazni o nekakvim „bratobilačkim ratovima“, nego bolje meri malo svoje reči, nesrećo!!!!
    Da ti odmah kažem, čisto za slučaj da si toliko zapao u delirijum da opet maštaš o nekavim ratovima u komšiluku, bili oni bratoubulački ili drugi: na mene ne računaj!
    Ako nameravaš da ratuješ, moraćeš sam. Dobro, možda će ti Vulin pomoći, sada kad je postao prekaljeni ratnik. Ali to ti je otprilike to, pa ti vidi!

  2. Pa bilo bi krajnje vrijeme da ovaj propali politicar i pjevac u pokusaju prestane da blati CG i Crnogorski narod.Trbao bi da prestane da sanja i svim srcem zeli gradjanski rat u CG.Moram ga razocarati i reci nema propali politicaru i pjevacu u pokusaju rata u CG nema i nece ga biti jer to drzava CG nece dozvoliti vasim pulenima i huskacima u CGBolje bi ti bilo da rasvijetlis i objasnis Srpskom narodu kako to da nema nijedne vece afere u Srbiji bilo da je kradja ili ubistvo da nijesu umijesani tvoji najblizi saradniciDa sigurno ti sa tim nemas veze.E zato ti svaki dan imas CG na repertoaru da bi skrenuo paznju narodu sa kriminalnih radnji i lopovluka tvojih najblizih saradnika a ti ni luk jeo ni luk mirisaoOkani se vec jednom politicaru za sva vremena i sve vlasti Cgore tvoje nas misljenje ne zanima a najmanje nam je potrbna tvoja pomocI jos nesto bolje bi ti bilo da naucis 10 rijeci engleskog jezika da ne brukas Srbiju po svijetu da ti pisu na srpski kako se izgovara engleski pa da nmedjunarodnim konferencijama odusevljavas i dovodis do smjeha medjunarodne politicare i brukas Srbiju kao na aerodromu sa Erdoganom sa svojim satroenglaskim jezikom

    1. O dobro jutro braćo crnogorci, tačno je 12 sati. Došlo iz dupeta u glavu i sad vidite da ovo naše zlo je već viđeno zlo iz ratnih 90tih, ali lijepo izgledaše 2012te kad je trebalo po nalogu BNDa to zlo podržati da preotme vlast u Srbiji. Šta vas briga nije zlo kod vas…ali zaboravljate da je balkan velika kanalizacija i očas posla govna se preliju iz jednog dela u drugi. Zato spremajte prečišćivače na vreme, za nas je odavno kasno.

  3. Dacic se „Kiti tudjim perjem“ i od Djokovica praviti Vucicevog dzokera u medjunarodnoj politici ,sto moze dovesti do kraja Noletove karijere kao tenisera.

    1. Odlično je vlasna familija smislila kako da ukaki za sad jedini pozitivan srpski brend, a to je ime Novaka Đokovića. Ta ekipa čega se lati to je sigurno propalo. Da se za zlatnu žilu uhvate ona bi brzo u govna bila pretvorena…a zlato bi naravno bilo pretočeno u njihove džepove i još bi za tu krađu optužili Đilasa, Šolaka i Obradovića. Za sad dok se ne pojavi neko nov da ih gadi i raskrinkava.

  4. Biće ako se Srbija umeša a ilo koji nači. Pustimo da Crna Gora reši problem sama,, jer o o nije naconalni nego verski problem. Pravoslavni crkva svojata srbe, a oni mogu biti i ateisti i druge vere.

Ostavite komentar


Politika

"Ministar Siniša, odbornik Mali": Šalje li Siniša Mali svojim prisustvom u Skupštini grada Beograda poruku Aleksandru Šapiću? 8

„Ministar Siniša, odbornik Mali“: Šalje li Siniša Mali svojim prisustvom u Skupštini grada Beograda poruku Aleksandru Šapiću?

Ministar finansija Mali, u isto vreme je i odbornik u Skupštini grada Beograda, a naši sagovornici iz redova opozicije smatraju da je uloga odbornika Malog da zameni u nekom trenutku, ako zatreba, gradonačelnika Šapića na toj poziciji, a njegovo neglasanje za rebalans budžeta grada predstavlja poruku aktuelnom prvom čoveku prestonice.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.