Dačić: Spor oko litijuma popravio rejting vladajućih stranaka

  1. Ministar unutrasnjih poslova ne daje informacije o slucaju nestale Danke, ni o slucaju ubijene osobe u policiji, ali ima sve informacije o rejtingu vladajuce stranke i opoziciji…….
    Jadan i gadan Dacic; gledamo ovu spodobu vec trideset goodina.

  2. … u polucivilizovanim narodima rejting skače barabama i lopovima, tako i Dačiću za aferu „koferče“ i ručak sa Mišom bananom šefom dilera droge za Balkan doneo je skok popularnosti.

  3. Skini nam se već jednom, zajahao si pre 30 godina i ne skidaš se! A što se tiče litijuma, raspitaj se kako stoje stvari aa njim do 2030 i posle do 2050 godina, vidi šta lažu stručnjaci. Ne planiraju se nikakvi rudnici u svetu nakon toga. Pitaj i zašto.

  4. Овај је певао (Миљацку на пример) док су му рапортирали рејтинг, па није укапирао извештај. Ало, коферче ! Није опозиција, којој је порасао рејтинг, на власти.

Ostavite komentar


Politika

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege 8

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege

Danas je 18 odbornika opozicije u Topoli potpisalo i predalo Zahtev za Vanrednu sednicu skupštine Topola sa samo jednom tačkom Dnevnog reda - Utvrđivanje okolnosti koje su 14. septembra dovele do nasilne smrti odbornika Dejana Manojlovića Žikinog i uloga narodnog poslanika Dragana Jovanovića u događajima koji su predhodili i koji su se dogodili nakon njegove smrti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.