Dačić: Spremni smo za saradnju sa SNS

Ostavite komentar


  1. Kako pa to nismo znali.Mlatite kako ćete biti opozicija a sad pazite da vas uzmu.Da vi imate kadar kao i oni,očajan je.

    1. Naravno da su protesti i protiv sps.I ti ces na narodni preki sud.Videces.

  2. Siroma’ Dačić će nakon 30 godina prodavanja magle, morati da se budi u 6 da stigne na utobus, da ne zakasni na posao.
    Vučići, napokon mi se svidja tvoj postupak!
    Dačić, dobro došao u svet običnih ljudi!

  3. Dosta bre vise 30 godina na vlasti… ne treba da brine neće odgovarati za koferce i za druga nedela ni on ni lopovi oko njega… ali bi naroda trebalo da se plaši

  4. SPS od osnivanja podržava necovecno postupanje policije Srbije prema narodu ,kao takva ta partija trebala je da bude zabranjena 6 oktobra 2000.dok se to ne desi nece se rediti problem necovecnog postupanja , umjesto da osudi ponasanje policije Savica izjavljuje ,,oduvek smo bili protiv demostranata ,,,ocigledno i protiv naroda zakljucujem.To je ideologija SPS a vlast po cenu pakta sa djavolom

  5. Vi ste spremni,bili i ostali,za saradnju sa svim i svakim.Zarad ostanka na vlasti saradjivacete i sa crnim djavolom,sto i nije mnogo daleko od sadasnje saradnje.

  6. Saradnja ‘crveno-crne’ koalicije,koja datira od devedesetih,nije ni prekidana!Razlika je ‘samo’ sto su susedi sada bezbrizni,jer ovim izazivacima rata,ostaje samo da laju u svome dvoristu!

  7. Kakva krpa, daj sta das samo da se ne izgubi ministarski imunitet. Mozda se nadje nesto u tuzilastvu, od koferceta do Libije ? Od Galenike do NIS-a i tako dalje. Plus sofer plus obezbedjenje plus jeftino da se jede i pije, da se putuje za dzabaka i da se dofata mikrofona. Mozda ga zaposli zeljko mitrovic ?

  8. Pitaj bre druga Vucica da ti uplati neki cas pevanja pa da bar naucis da pevas.
    Ili neki cas stranog jezika(po Tvom izboru) da nas po svetu ne brukas!!
    Ti si bre intelektualac and ministar!!!
    Nadasve socijalac i naslednik cika Slobe!!!
    Kako bese drustvena preduzeca partijska prcija???

  9. Sigurno ce biti po onoj narodnoj“Naci ce vreca zakrpu“ jer je Ivica Dacic uvek bio zakrpa jer se uvek trudio posto je ludo zaljubljen u udobne fotelje da obezbedi istu svojim najodanijim stranackim drugovima i drugarici a za sebe je birao moinistarska mesta za koja nije bio adekvatno pripreman i sposoban.To nije nista neobicno u drzavi u kojoj je najbitnija partijska knjizica a za adekvatno obrazovanje i sposobnosti vas niko ne pita .Primer je njegova trenutna funkcija na kojoj je pevanjem pokusavao da prikrije mnogo sto sta sto je bitno za navedenu funkciju pomenucu znanje Engleskog jezika mada i za pevanje nema nikakav talenat.Srbija je unikatna neuredjena pravna drzava u kojoj vas nista ne moze iznenaditi.

  10. Bolest u Srbiji…zove se
    Poniznost..ili Poniženje…za vlast.
    Strašno je koliko je loših momaka ..u Srbiji isplivalo na ili u vrh države …
    No važno je što je većina građana Srbije sačuvala svoju NORMALNOST…što znači …razum..poštenje..humanost..ali pre svega ..zdravu pamet..kvalitetnu
    INELIGENCIJU ..najjače oružje ..u svakom sukobu sa posastima politike !!!?

  11. E moj Dačiću, ulizico stara, vidimo da se potpiraš i kmečiš da dobiješ neku koskicu. Sram te bilo.

  12. nisu mnogo izbirljivi…..

  13. Sve cu da dam al ministar moram da budem JA KOFERCE I TJ MISA
    BANANA takvi su kod VLADALAC VUCICA- BRUCASA UVEK NA CENI

  14. Ovaj Dacic uvek zbog svojih licnih interesa izneveri svoje glasace.Ne odgovora mu da bude opozicija,jer sa nasim parama putuje i peva po svetu.Zao mi je sto mu skace secer.Preporucujem mu da se povuce iz politike i da svoje zdravlje cuva pijici medicinsku kapsulu Agaricus,koja je odlicna za dijabetes.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.