Kad se Dačić iz Kine vrati: Sledi odluka o sudbini koalicije SPS i Palmine JS?

Ostavite komentar


  1. Filozofski i ideološki gledano, Socijalistička partija Srbije i njena potencijalna saradnja (možda čak i ujedinjenje) sa Demokratskom strankom bi mogli biti ključni faktor u budućem razvoju srpskog društva! Zanemarujući prošlost obeju stranaka ova saradnja (ujedinjenje) bi mogla i trabalo da predstavlja najznačajniju socijal-demokratsku snagu u Srbiji koja bi se izborila za pravičniji odnos u društvu.

  2. ..radnicka klasa ..seljaci..komunisti..postena itelegencija su poodavno napustili sps..privezak sns jos landra oko kuka AV..a Palma nesto i bude tu i tamo kako kome se oce za desert,,

  3. JS je stranka koja ima glasove samo u Jagodini i nigde drugo kakav Palma on je običan šarlatan u političkom smislu.

  4. Зар са доказаним Најевропљанином да се растане тако проеврпска партија? Шта ћемо још доживети? Да патриоте буду издајници? Пу, пу..

  5. Grozno je videti ovakve bizarne kreature koje decenijama kroje sudbinu srpskom narodu. Zar smo stvarno toliki idioti kada nas ovakvi granični tipovi predstavljaju?

  6. Palma pokusava da napusti brod koji tone. izgleda da je voda dosla do guse i da je kraj mnogo blizai nego sto se misli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.