Dačić: SPS se zalaže za prava radnika i socijalnu pravdu

Ostavite komentar


  1. Дачић и СПС се залажу за права радника и социјалну правду углавном за 1 мај и у предизборној кампањи.

  2. И Хитлер је славио 1. мај и имао црвену заставу… И партија му се звала Национал-социјалистичка немачка радничка партија… Импозантно? Докле сеже демагогија.

  3. Gospodine ministre, vama je samo važno da izbacite dobru parolu. Vi vaša stranka niste u poziciji da se zalažete, već je trebalo da se izborite za tu pravdu koju pominjete jer ste više od četvrt veka u vrhu vlasti. Jedino za šta ste uspevali da se izborite to je uvek bila dobra funkcija za Vas lično. Što se zalaganja tiče evo i ja se zalažem ali jedino to i mogu. Vi ste mogli mnogo, mnogo više i da jeste sada Vam ne bi bile potrebne parole ali to je jedino što ćete nam i ubuduće pružati. I neka, tako nam i treba.

  4. jel to sociajalna pravda po sps ilicima iz toze markovic kikinda…sram vas bilo hostapleri bitange secikese i olosi…i jos jednom sram vas bilo bando lopovska…

  5. …………..SPS se zalaže…… I sve, u proteklih četvrt veka, ostade samo na tom „zalaganju“ ili bolje reći (za)LAGANJU. Ni makac dalje. „Acta, non verba“ (dela, a ne reči)!! Dosta je demagogije i nesuvislih floskula!

  6. Ja se iskreno nadam da kad dođu normalni na vlast da ćemo imati priliku da vam se (eksplicitno sps-u) zahvalimo za sve što ste uradili i doprineli da naš život u sirbistanu bude ovakav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.