Dačić: Srbija tražila pomoć Rusije

Ostavite komentar


  1. Rusi sa kobajagi braćom pričaju stalno u futuru.Džaba moliš Dačiću, ne ponižavaj Srbiju.

    1. Mora da moli ,od Srbija je spremna i ima sve,vidimo da nema nista.Zato se prosjaci na sve strane.Odneo je vrag salu.

    2. Uvrk su Rusi tu kada nam je njihova pomoć pozrebna, što je Lavrov i rekao. Kolika je pomoć Rusije nila u vreme poplava 2014?-ogromna, kako u spasilačkim ekipama, tako i u humanitarnoj pomoći…

  2. Brat nudi, a ne da ga molis za pomoc! Dacicu poltika je veliki interes pa i brproglaseno bratstvo. To snas bolje od mene, ali to ti te sluzio kod nupucenih za glasove na izborima.

  3. Brat nudi, a ne da ga molis za pomoc! Dacicu poltika je veliki interes pa iproglaseno bratstvo. To znas bolje od mene, ali to ti te sluzio kod neupucenih za glasove na izborima.

  4. Mora da se razgovara i trazi pomoc,niko dto ne daje samoincijativno.Vec nekoiko dana nam Peskov nudi pomoc.Nisu Rusi samo tako dosli u Italiju i evo vec im salju veliku pomoc.

  5. Mezite vldu mrzite vucica a sad i rusiju zaboravili ste sta nam je rusija pomogla ista jos pomaze

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.