Dačić: Srpska diplomatija ponosna na rezultate

Ostavite komentar


  1. Srpska diplomatija na celu sa Dacicem nema rezultate na koje bi mogla da bude ponosna.Srbija ima puno mladih ljudi adekvatno obrazovanih i sposobnih koji bi diplomatiju Srbije podigli na daleko visi nivo i postigli daleko veci uspeh od sadasnje garniture, ali se i u diplomatiju postavljaju kadrovi iz koalicije koja je formirala vlast mada sa pravom sumnjam da su pravi izbor.

  2. Slika Dacicevog ministarstva ino-poslova je slicna onoj od pre 100 god. Vreme ih je pregazilo.. Nije cudo sto svi vazniji diplomati EU „eskiviraju“ susret sa Dacom.

  3. Погледајте слику. Погодите, ко је ту најлепши, највиши, најмаркантнији ?
    Ко својим присуством превазилази све друге ?

  4. Da nije smesno, bilo bi zalosno, a vazi i obrnuto.
    U diplomatiju su usle starlete i neuki mediokriteti (sinovi i kceri vidjenih SNS-ovaca), tako da je to u odnosu na pozeljno stanje cista katastrofa.

  5. Da li naslov upućuje na to da je ministar spoljnih poslova savladao engleski jezik?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.