Dačić: Sukob Azerbejdžana i Jermenije može da posluži kao upozorenje

Ostavite komentar


  1. Jel ti to slutiš nešto slično ili vlažno sanjaš apropo KiMa? Siroto koferče koliko je nisko pao da ovako mora da podilazi vlasnoj familiji za šaku novaca…a nekada mu se delilo u koferima.

  2. Ako se spoje sve izjave novijeg datuma na temu o Crnogorcima,Hrvatima,Bošnjacima,.Makedoncima…toliko o pameti i vremenu u kojem živimo.Odakle sad naknadna pamet?30 godina nanosi štetu narodu u raznim kombinacijama vlasti,strašno,…..

  3. nisam bas sigurna da Dacic moze dati analizu realnih odnosa u regionu..on je zajedno sa ovom vlascu direktan krivac za sadasnje odnose u regionu..on nas zarazio sada nas leci

  4. Zasto mislim da bucko ima udela u kombini sa rahmetli babom i Nebojsom iz Beograda, a vezano za prodaju oruzja Jermeniji…? On, covek, navija da ovo potraje. Po mogucstvu i da se prosiri, masala!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.