Dačić: Sumnjamo u organizovan napad

Ostavite komentar


  1. Obustava istrage o napadu na Vučića prošle godine u Potočarima ukazuje na nameru BiH da se sprema srpskom stanovništvu ponaša diskriminatorno i da sudstvo ne koristi iste istrumente u zaštiti srpskog stanovništva u BiH!

  2. Ponasanje federacije prema Srbima se vidi na ovom primeru. Toliko su se osilili da su i prekinuli istragu. Gde su im sada oni strani zvanicnici da reaguju i osude ove izjave i poteze vlade u Sarajevu?

  3. Obustavili istragu? Znaci kao u crtanom filmu gde kaze Sofronije: crva nije ni bilo. Samo pokazuju svoju pravu stranu.

  4. Istraga je odmah udarila u zid , kako javnosti saopštitii da su čelnici BIH sa podrškom tajnih službi Francuske i Britanije izvršile neuspeli atentat na srpskog premijera.

  5. Ko podiže slobi spomenik kako prolazi, ako nas u srbiji možete da pravite ludim, drugi narodi i države to neće trpeti…

  6. Jeli neko javio Ivici da su izbori prošli i da ga je Aca uzeo u vladu. Ne mora više da se ulizuje, postalo je bljak!

  7. Obustava istrage je jasna poruka Srbiji! Ovo jeste nečuveni skandal. Amerika kao papagaj ponavlja za braću Bitići, a šta smo mi uradili?, očekujemo od bošnjačkih političara koji (daju bolesne izjave), da pronađu krivce za napad na našeg premijera? Grešimo zato što učestalije ne ponavljamo i opominjemo za naše situacije! Srpski političari moraju stalno govoriti o ponašanju Hrvata i o napadu na našeg premijera. Evropa i svet samo takav jezik razumeju! Sa susedima koji imaju složenu situaciju u svojim zemljama, moramo biti obazriviji a politiku mira i stabilnosti nastaviti, ali sa njima – na distanci!

  8. Ljudi moji, ovo je katastrofa! Napasti premijera i ne odgovarati,pa nisam znala da je BIH kaubojska država!

  9. A zar je moguće da ni posle 17 godina srpsko pravosuđe nije sudilo i osudilo odgovorne za smaknuće braće Bitići ? Ni za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu niko nije osuđen .I to su slučajevi za koje se sumnja da su izvršeni u organizaciji države samo što to Ivici nije u interesu da pominje. Otkud onda pravo ovom "ministru" da drugima drži predavanje i pominje "skandal"?

  10. Pokazali su neprijateljstvo prema Srbiji ovim potezom ne obracajuci paznju sta smo uradili za njih

  11. Kakva sumnja, videlo s e na snimcima, treba te tužioce staviti pred snimke i neka ih gledaju danima, ni pravde ni poštenja.

    Kakva sumnja, videlo s e na snimcima, treba te tužioce staviti pred snimke i neka ih gledaju danima, ni pravde ni poštenja.

  12. Nema tu nikakve sumnje, to je čisto kao suza da su ovo organizovale balije iz Sarajeva,ali im nije pošlo za rukom da ovaj "spontani protest" a u stvari linč sprovedu kako su zamislili.

  13. Isti ti politicari koji su organizovali napad sada su i prekinuli istragu o napadu.

  14. Imao je Bakir priliku da pokaže dobru volju za mir i pomirenje, međutim, Bošnjacima je izgleda interes da sa Srbima ne grade prijateljske odnose. Mislim da će im se to na kraju obiti o glavu. Živi bili pa videli….

  15. Pocinioci ovog napada su upravo oni koji su i uticali da se istraga obustavi…sve maske su pale!

  16. Ovo je zaista bio organizovani napad i to se posle ove odluke tužilaštva zaista i dokazalo.

  17. Posle odluke BiH tužilaštva sasvim je jasno da je ovo bio organizovani napad,izrežiran od strane BiH zvaničnika i političara i to je velika sramota i skandal.

  18. Vučić je otišao tamo i kod njih se to sve odigralo i sada još ispada da je on kriv što su ga napali.

  19. Da je napadnut u Srebrenici Klinton sada bi BIH bila pod opsadom i nad njima bi leteli tomohavci.

  20. Mislim da ovo ne treba umanjivati i nazivati incidentom jer je rec o klasicnom pokusaju ubistva.

  21. Ništa se u Srbiji ne dešava slučajno pa i ove današnje provokacije na Kosovu koje ne mirišu na dobro,i njih je neko namestio,tako da se steže obruč oko Srbije i gađaju se njene slabosti.Iskreno ne miriše mi na dobro a prošao sam jedan pakao i ne bi ga ni dušmaninu poželeo.

  22. Logican je zakljucak da je napad bio organizovan, cak imaju i zastitu institucija u BiH.

  23. Neozbiljnost prilikom vođenja istrage, i činjenica da na kraju niko nije kriv za taj napad na Vučića… tako nešto može da se desi samo u državi kao što je BiH.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.