Dačić: Svako ko učestvuje u demonstracijama biće isključen iz SPS-a

Ostavite komentar


  1. Pa ne mogu da verujem da ces ti da izbacis iz stranke nekoga a da taj ne bude sretan zbog toga.Kao sto rece pocivsi Moma Kapor dobice opomenu pred ukljucenje !

    1. Taman sam resio da napisem komentar kad vidim da ste napisali kao da sam ja pisao

  2. Zanimljivo da svi koji su na vrlo unosnim položajima, na kojim inače nisu gubili vreme za svoju debeeeelu korist, pričaju da (nam) to rade u ime Srbije.

  3. Ako ste ti i Vučić simboli stabilnosti Srbije onda bi najbolje bilo da nas nema.

  4. Kako te nije sramota da izjavis da se nasiljem nanosi steta Srbiji kada ste ti, tvoj politicki otac-milosevic uz svesrdnu pomoc seselja i vucica naneli toliku istorijsku stetu Srbiji da je nemozemo ispraviti vekovima

  5. Mislim da je vreme da se SPS izjasni po pitanju odnosa sa Rusijom. Neće biti lako Ivice. Sami ćete se pocepati jer ste hteli da sedite na više stolica, a sada svaka strana svoju stolicu povlači.

  6. A da ti pustimo emisiju u kojoj si gostovao sa Cedom Jovanovicem u kojoj si rekao da razumes zasto su ljudi izasli na ulice i usli u Skupstinu 5.oktobra 2000. A to kako te ponizava vec je postalo opste mesto. Degutantno je da predsednik druge politicke opcije toliko hvali predstavnika drugacije politike. Izgleds kao dete pred cirkusom koje roni suze jer nema kartu.

    1. Pa to je samo dežmekasto koferče čija je suština bitisanja u Srbijici u sadržaju tog koferčeta…dal’ je 200000evara ili više u pitanju zar je sad bitno? Bitno da se kgb za njega zalaže i da preko njega i dalje ima uvid u državne poslove Srbije koja je stabilno zabetonirana suludom, imaginarnom i pomalo patetičnom „ljubavlju“ prema sovjetorusiji i botoksiranom budućem doživotnom komunocaru.

  7. Posle Bana Ivkovića Tončev i ekipa.Verovatno cepanje SPS-a.Videćemo hoće li Rusi ponovo ugurati Dačića u vladu čemu se zapad protivi.Znači, džaba su napadali Đilasa za organizaciju protesta.

  8. Puna podrška DRUGU Ivici Dačiću,u nastojanju da pročisti NAŠE SOCIJALISTIČKE redove od KARIJERISTA i KVAZI mangupa,što su se nakotili u našim redovima,zaistinu to su pojedinci koje treba ikoreniti zauvek zbog stabilnosti i jačanja NAŠE PARTIJEpuna podrška takvoj odluci predsedniče DRUŽE DAČIĆU…
    100%SOCIJALISTA
    RADE JELIĆ
    „JELE“
    ČAČAK
    SRBIJA
    YU.GOSLAVIJA

    1. Za pocetak bi trebao da naucis srpski, on ti je toliko stran kao Dacicu strani jezici, jedino ako ne znas da pevas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.