Dačić: Tači i Haradinaj se igraju dobrog i lošeg policajca

Ostavite komentar


  1. Čega god da se igraju, ubedljivo su nadigrali Vučića i Dačića. Da sam na njihovom mestu sakrio bih se u mišiju rupu tako da me niko nikada nevidi.

  2. Mali Milosevice to radi i Trump, isto stavlja takse na izvoz Kine, a nijedan put Kina nije ratovao protiv Amerike, mi imamo vise pravo nego Amerika da podignemo takse vise od 100%, vi blokirate Kosovo svugdje i lobiras protiv nas, a sada mali Milosevice idi kod onog Austrijca kako mu bese ime bas sad sam zaboravio a moguce je da on moze da ti skida ono hm takse.

  3. Taci i Haradinaj naucili su od vas i Vucica, Vucic igra dobrog vuka a ti malu prljavu macku.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.