Dačić: Temi klimatskih promena mesto u Parlamentu, a ne na blokadama saobraćajnica

Ostavite komentar


  1. Ne protestuje se zbog klimatskih promena, vec zbog ukidanja Zakona o referendumu, Zakona o eksproprijaciji i prestanka svih aktivnosti na tlu Srbije u vezi sa iskopavanjem litijuma. Ne samo Rio Tinto, vec svako drugi ko bi da rije po nasoj zemlji i ostavi pustos. Kakve to veze ima sa klimatskim promenama??

  2. kad ovo zlo padne, pored nazadnjaka i ovi socijalisti trebaju da odu na smetliste politicke istorije! zbog ovih socijalista srbija je 1990-tih godina krvarila!

  3. Tema na blokadi saobraćajnica jeste u konačnici vezana za klimatske promene, ali je ovo protest zbog konkretnih problema. Rio Tinto će nam napraviti takav ekološki problem da mnogi neće ni dočekati da se bave prvobitnom temom. Elem, Ivica ponovo muti vodu, a to jeste i jedino što ume.

Ostavite komentar


Politika

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika 8

Selaković u RS: Jedinstvo srpskog naroda ne može da rasturi nijedna politika

Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas u Republici Srpskoj (RS) da jedinstvo srpskog naroda, bez obzira gde on živi, ne može da rasturi i razjedini nijedna politika."Petar Kočić je ličnost koja je živela za slobodu svog naroda i koja je iza sebe ostavila veliko delo da opominje svakog onog iza njega šta je cilj našeg postojanja i šta je cilj naše borbe, a to je borba za slobodu i borba za otadžbinu", rekao je Selaković na manifestaciji "Kočićev zbor" u Stričićima, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.