Dačić: Teško do dogovora ako se očekuje da priznamo Kosovo

Ostavite komentar


  1. Srpski politicari stalno pomin ju „kompromis“ ali niko ne zna o kakvom kompromisu oni govore. Dajte gospodo, predstavite javnosti vase predloge za komprom is, listu, molimo.

  2. Ha..haaa! Dačić je za ulazák Srbije u EU. Da čovjek ne povjeruje, a sve radi suprotno! Srbija se slizala sa Rusijom, i igra kontru svagdje gdje može. Prije 6-7 godina usklađenost srpske vanjske politike sa onom iz EU je bila 80% a danas je sa njim jedva 40%! Jedno kaže, drugo misli. Njemu trebaju EU novci a ne vladavina prava i zakona. Ovakvu ne vjerodostojnu i prevrtljivu Srbiju nitko ne želi u EU!

Ostavite komentar


Politika

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: "Vratiću te da lepiš plakate" 8

Nebojša Krstić Srđanu Milivojeviću: „Vratiću te da lepiš plakate“

Od kako se Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, nekada blizak Borisu Tadiću, a sada Aleksandaru Vučiću, oglasio porukom na mreži Iks za lidera svoje bivše stranke Zorana Lutovca, poslanika i predsednika DS, u kojoj kaže "pakuj se lagano" i da će ga smeniti sa čela Demokratske stranke, ne jenjavaju verbalni okršaji na bivšem Tviteru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.