Dačić: U Hrvatskoj se stvara antisrpska atmosfera, odražava se na bezbednost ljudi

Ostavite komentar


  1. Dačić glumi ludilo pre podne, po podne broji…
    SPS treba zabraniti

  2. Dačić: „U Hrvatskoj se stvara antisrpska atmosfera“ Koje „genijalno“ zapažanje! Stvaranje te „atmosfere“ počelo je 1914.te.
    Od 1941. do 1945. ta „atmosfera“ je Srbe u Hrvatskoj skoro uništila.
    Od 1945. do 1988.“atmosferske prilike na polju politike“ su relativno mirne, ( daleko od dobrog, prosto podnošljive). I onda se pojavljuješ ti i tvoji pajtaši!
    „Perje leti na sve strane! „-Bombe i kuršumi.
    Postoji li neka uzročno – posledična veza? ili se to eto slučajno desilo: Da „Perje počinje da leti na sve strane“ baš kad ste ti i Zlobo počeli borbu za slobodu svih Srba?
    Od kad si ti u srpskoj politici, Srbija je u svađi sa onim delom sveta koji se smatra normalnim, ( normalan i dobar nisu uvek isto).
    Hrvatska vlada je 1941.godine napravila pakt sa Hitlerom;
    (kao i srpska u ostalom) Dovođenjem na vlast takvih kao što si ti Dačiću, srpski narod je napravio pakt sa Đavolom.
    Da da, Đavo je pravi majstor u kamufliranju, kad ga, kao Đavola prepoznaju „potpisnici pakta“, Glasači! mogu samo u Glas da Kukaju!
    To je Srbija danas.
    Uostalom: Protesnu notu austrijskoj vladi mogao bi uputiti i zbog 150 državljana Srbije koje policija Austrije drži u istražnom zatvoru u Beču!!
    a to su sve neki „fini“ momci, „a la“ Miša Banana.
    “ Kosovo je Srbija“ Neko? je napisao prošle godine na zidu kojim je ograđeno centralno groblje u Beču, ( Jedan dan je stajalo, drugi dan obrisano) Originalno nema šta ! Na zidu najvećeg groblja u Beču,
    “ Genijalac“ je napisao “ Kosovo je Srbija“ Taj „Genijalni“ Srbin iz Beča,
    i ti „Genijalni“ srpski ministar iz Beograda! Braća po “ Inteligencije“.
    Dakle imaš još dva razloga za protesne note Austrijancima.
    Prvi; Zašto drže one“ fine, nevine momke, komada 150″ u istražnom zatvoru
    Drugi; Zašto (i pre svega Ko je?) obrisao, prefarbao „Kosovo je Srbija“ na zidu centralnog groblja u Beču? Ako trebaju dokazi ti se javi.
    Mada, svaki put kad se ti javiš, il pojaviš, meni je prosto Muka!

  3. Hrvati imaju svoju cistu ekonomsku racunicu..200000 srba u egzodusu koji cekaju ulazak u EU Srbije, pa da se vrate na svoje u hrvatsku.. ko nema zivce poklanja i prodaje nepokretnosti narocito zemlju u Hrvatskoj..za hrvatski narod politicari smestaju nacionalizam..narod se i uvek ce da se pali..a drzava profitira..note su bespredmetne jer se vlast u hrvatskoj vozi kao i ovde na nacionalizmima.. cak na ivici nacizma neki.. bila ja tamo..zato jedina realna pomoc srbima u izbjeglistvu je strpljenje i da ne prodaju zemlju..a srbi u hrvatskoj svu svoju decu pokrstavaju.. ne kod popova vec izjasnjavanjem-Hrvat..licno se uverila.Drugacije nema pristupa poslovima dozvolama skoli.. bolnici..Pupovac tamo radi veliki posao za srbe ali realno ne moze mnogo ucinit ..drzava i vlada Hrvatske je isuvise zavisna od nacionalizama..i srbofobije

  4. E,moj jadni ministre!
    Pa, jednom ste ih,sa Zlobom, branili i od te odbrane se nisu oporavili.
    Da imate malo pameti,cutali bi i pomagali koliko i kad se moze,umesto sto lajete i cinite tom nesrecnom narodu medvedju uslugu.
    Kao sto je Zloba mrtav,tako je i sa njegovim uzasnim idejama koje ministri i Seselj jedino brane.Narodu je odavno svega dosta:i onom u Hrvatskoj i ovom ovde.

  5. Da li ste primjetili da Dacic nije bio u Hrvatskoj vec godinama? Pitam se samo zasto? Da ga nisi Hrvati proglasili „personom non grata“ zbog svoje ne konstruktivne i huskacke politike od koje nije odstupio niti pedlja? U svakom slucaju umjesto da je u Zagrebu i smiruje situacoji, razgovara sa svojom kolegicom Buric-Pejcinovic, to njemu ne pada na pamet. Pitajte ga zasto nista ne radi konstruktivno nego samo „pali“ umjesto da smiruje situaciju?

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.