Dačić: Upozorili smo NATO da će vojska da interveniše ako Srbi budu napadnuti

Ostavite komentar


  1. Predsednik Srbije toliko se plaši od napada Kosovara od amaterske vojske od par hiljada ljudi u odnosu na 40 hiljada „obučene srbijanske vojske,“sto tenkova“tri „MIG-a-35″da je poslo ministra odbrane Vulina pošto nije služio vojni rok da ode na par meseci obuke u slučaju napada kosovske vojske,jer bi bila sramota da pet hiljada Kosovara pobedi 50 hiljada srbijanske vojskle sa svom tehnikom i obukom.Istina,da je Vulin u Požarevcu sa pištoljem gadjao divlje golube,pa pogodio jednog u prst leve noge.Golub se uplašio i poleteo prema Vulinu onako zbunjen,dok se >Vulin drao:“Pomagajte braćo neprijatelj u napadu“!

    1. Ko prvo ne znam sta lupas pokusas da hvalis vojsku srbije ko jedna hrabra vojska i do zuba naurozana,jel mislis malo da ako srbija udje sa vajskom u teritoriju Kosova srbi nece da imaju posla samo sa vojskom Kosova vojska Kosova bice zadnja da se digne u rat sa Srbijom nego ce uci direktno sa Nato.Ako se to desi vec se zna rezultat rata ostace stvarno samo Beogradski pasaluk.Ali ta retorika je samo za unutrasnji konsum za Srbiju.Vojska Kosova nema razloga da upotrebi sili protiv srba u sever Mitrovice niti bilo gde gde zivu srbi,to je cista srbska politicka propaganda srbski politicara za unutrasnji konsum nista drugo

  2. Letecim automobilima ili saljemo Vulina u uniformi ili Djurica sarenim vozom? Ili nevidljivim Teslinim oruzjem?

    1. Dačić priča bajke, jer nikakvog napada neće biti, nisu Albanci ludi da kvare svoju poziciju, a taj rat priziva Dačić i Vulin , oni drugo ne umeju, samo ne znam šta bi posle.

    2. Kod Dace-koferceta i shefa mu Vucica sve je naglavacke okrenuto. O Vucevom potrckalu, Vulinu i Djuricu suvisno je trositi reci. Umesto da se koncentrisu na ozdravljenje propale ekonomije Srbije, ovi cackaju mecku gde ne treba.Sa ratovima je prica zavrsena. Stanovnici severa Kosova, srpske ( i ostalih nacionalnosti) su gradjani Kosova i njima veca opasnost preti od Milosevicevih i Seseljevih ucenika, nego od njihovih suseda albanske nacionalnosti.Daca-koferce cim zine, udaru u lazovinu. Kao i shef mu A.Vucic. .

  3. Upozoravao si NATO i 1999… Zemlja koja posle svega proživljenog dozvoli sebi jednog Dačića , Vučića, Vulina..nije za žaljenje.

  4. Kako napadnuti? Pa oni su deo vlasti, vlade i vladajuce koalicije na Kosovu. Srpska lista je polozila zakletvu na ustavu Kosova u skupstini Kosova. I tu je do dana danasnjeg. Nije im smetalo ni neformiranje ZSO, ni ubistvo Ivanovica, ni formiranje vojske Kosova, ni carine od 100 odsto. Sve mere su podrzali i dalje podrzavaju predsednika svoje vlade R. Haradinaja i H. Tacija. Tu se nista nije promenilo, nijedan zarez. Zasto bi neko napao clanove vladajuce koalicije?

  5. Mi smo,šefe,sa već prethodnim programom IPAP,uveliko u NATO-paktu,a,sada,treba da se taj naš NATO-vski status,novim,bogatijim programom IPAP,dodatno bliže veže za ovu – za nas,srpski narod,opravdano tako imenovanu – zločinačku vojnu organizaci!Što se njemu uopšte obraćate? On je dokazani izvršitelj bombardovanja i daljeg drobljenja i ununištavanja Srbije!Kako TO da Srbi na Severu – pored TOG,nažalost jož živog i sveprisutnog NATO-pakta,koji je,kobajagi,sada,posle 1999. godine,garant mira za sve ljude i narode na Kosovu i Metohiji – treba opet,nanovo da strepe od napada šiptarskih terorista? Nìje li,zar,vreme da prestanemo da imamo bilo kakvu saradnju sa NATO-m?

  6. Tako je , Daco. Sad ce Rusi da nam daju onaj reflektor za halucinacije i nece znati NATO sta ih je snaslo.

  7. Bas pokrenite vojsku prema Kosovu,pa da vidite,kako ce na Batjnickom aerodromu vidjeti samo F-16 i F-35 avione.One Mig-ove koje imate,ostace na Kosovo za dodatni remont.

    1. Tipično za vas…Sakrivanje iza leđa jačeg..Ali kod nas u Srbiji kažu:Izgoreće slama,ali će i miševi sesti gde ne valja!Mi ćemo možda postradati ali pre toga vas ćemo ojaditi !!

  8. Dačić: Upozorili smo NATO da će vojska da interveniše ako Srbi budu napadnuti

    TO BI ZNACILO NAJVECI PORAZ U ISTORIJI NATO-a , STO ZNACI DA TO NATO NIKADA NECE DOPUSTITI … KRAJ PRICE .

    1. Palite se previše . Šta ako je nešto dogovoreno ? Osim toga NATO je 2016. dobio od Srbije ono što je tražio još ’99. : slobodan prolaz preko cele teritorije. Ako je tako zašto ne bi mogla i Srbija sad nešto da dobije , a ne samo Albanci na Kosovu? Nisi im valjda baš toliko prirasli za srce ? Ne verujem da su Dacic i Vucic baš toliko ludi da bilo šta vojno preduzimaju na Kosovu bez dozvole NATO-a.

  9. IZDAJNIK RADI SVOJ POSAO
    Srbijo “CRVENI” i “ŽUTI” te ubiše!

    I pored toga što nas istina i Vučićevo zlo svakodnevno šibaju po ušima, mi kao srpska nacija još uvek to ne vidimo pravo lice Aleksandra Vučića. Mi ne vidimo da mu njegova zla ne dozvoljavaju da otvori mi medije u Srbiji. A mediji su najvažniji faktor u Srbiji danas. U pitanju su neverovatna zla koja je počinio Vučić. On je lagajući i obmanjujući ovaj srpski narod, celo vreme samo radio na štetu Srbije i srpskog naroda. Srbija je danas u rasulu. Zbog bolesne pohlepe za ličnom reputacijom, on je podlegao srpskim neprijateljima, i postao njihov verni sluga. Saradnja sa našim tradicionalnim neprijateljima traje i do današnjeg dana. Uz to on je izvršio i protivusravnu izdaju Kosova, koja je dobro s’krivena od srpskog naroda. Vučić je svoju (briselsku) izdaju sakrio pod nazivom: “Državna Tajna”. Zbog toga mi Srbi još uvek ne znamo da je on dana: 30. juna 2015.god u 22 č. i 54 m. predao Kosovo Albancima. I umesto da iseli kosovske Srbe u praznu Srbiju, i da uvede Kosovu trajne sankcije, Vučić se odlučio za trajnu izdaju Kosova.
    Za sve ovo Evropa dobro zna, zna da je Vučić veliki srpski izdajnik, pljačkaš i lažov, ali im to ne smeta da sarađuju sa njim. U njemu vide tu “zlatnu koku-polugu” sa kojom mogu da ostvare sve svoje (zle) ciljeve oko uništenja, i Srbije i srpskog naroda. Sa njim se oni jebu. On je ta njihova perjanica i milostiva sa kojom se oni ljube i jedino mogu da sarađuju. U njemu vide uvek nasmejanog srpskog izdajnika i poniznog ulizicu, koji svoje izdajstvo potvrdi rečima: “Zalažem se za Balkan bez granica, ali da se zna gde je Srbija”. A čim se vrati u Srbiju on nastavlja kao običan lažov, koji hoće da pobije sve žive kritičare. Istina mu je prvi neprijatelj, i beži od nje, hoće da polomi noge.
    O kakvom se izdajniku radi najbolje govori cinjenica, da je on od samog’ dolaska na mesto predsednika non-stop kršio Ustav Srbije. U stvaranju ovog’ velikog’ zla Vučić ima mnogo pomagača, pa čak i iz naše pravoslavne crkve, koji će morati da sednu na optuženiču klupu, i da završe tamo gde im je mesto, na doživotnoj robiji. Radi se o velikom zlu! Pitam! Kako se u svetu kažnjava ovakva izdaja države i naroda? U Americi na primer!? O istorijskoj pljačci Srbije i Srba neću govoriti…
    Da bi se Srbija rešila ovakvih, i zaustavila ovakvo nemilosrdno uništenje, mi moramo uvesti smrtu kaznu u Srbiji, bilo vešanjem ili streljanjem, svejedno. Zašto je ona potrebna!?

    Zato što mi hoćemo da živimo potpuno normalno na svojoj zemlji. Hoćemo da sačuvamo svoju nacionalnu kulturu, istoriju, teritoriju, svetinje koje mi imamo ovde na Balkanu. Hoćemo da imamo normalan standard, a ne najniži. Mi želimo patriotstvo, poštenje i pravnu državu, odgovornost, rad i red. A to nam ne dozboljavaju upravo ti kriminalci u Srbiji. Mi kao nacija jednom moramo da viknemo: “DOSTA” i da pogledamo šta je ko radio sa ovom državom. Zato nam treba nezavisan sud i ta lustracija. Ko to opet neće? Opet kriminalci, a mi opet “DOSTA”.
    Ponavljam, na tom putu nam stoji Vučić i njegovi oligarsi, koji moraju biti žigosani i procesuirani, kako bi vratili opljačkano. Izdaja, pljačka, rasprodaja, laži i obmana naroda, to su teme koje život znače. Nema rekla kazala, nego dozvolite da se sve to pregleda…

    Što se tiče opozicije, Srbi i ne znaju šta je prava opozicija. Sve ovo što vidimo i što zovemo opozicija, to su ustvari nusproizvodi komunizma, koji nisu patriote i rodoljubi Srbije. Srbi još ne znaju da takvi samo uništavaju državu. A državu stvaraju i brane nacionalisti i patriote. Zbog velike pohlepe za ponovnim dolaženjem na vlast, oni nisu sposobni ni da formulišu svoje zahteve. Još ne znaju da VUČIĆ BEŽI IZ SRBIJE kad mu otmu televiziju!? I njima je u interesu samo stolica, a ne srpska država. Umesto svih tih izdajnika i pljačkaša Srbije, na vlast treba dovesti patriote može i monarhija, koja je sušta suprotnost i žutima i komunistima. Oni vole srpsku državu i srpski narod, i srpsku vojsku. Biće to borba rušitelja i neimara srpske države, naravno da će patriotizam pobediti.
    Inače komunisti brane puškom vlast. I sve izbore uvek pokradu. Za njih ne postoji nikakav zakon, i odgovornost. Oni vrše izdaju, pljačku, krše Ustav Srbije, obmanjuju, lažu, klevetaju koga god hoće, a nizašta ne odgovaraju. Kod njih nema slobodnog sudstva i slobodnih medija. Ogledalo njihovog’ uspeha je današnja Srbija. Da li je to istina? Jestee…
    Na kraju, ovoj vlasti se crmo piše, i što se budu više natezali platiće još veći ceh. Pa izvolite…
    A vi narode kad pukne televizor sve ćete saznati… Hvala…

    P. “Sajdzo” Bogutovac.

  10. Ti si nekoga upozorio?!?Oooooo zemljo otvori se.Ti si vec jednom sa svojim uciteljem upozoravao NATO,pa su nas vratili u 19.vek.Nemoj vise nikoga da upozoravas,bolje za nas.

  11. Posto Srbe OPET brane dacici i vucici ,opet cemo videti kolone izbeglica na traktorima…

  12. Kako je moguce da je ovaj covek jos uvek na slobodi. Sta se to desava sa Srbijom i dokle ce to da traje ?

  13. Nemaju oni potrebe da napadnu Srbe g-dine Dačiću. Ući će mirno jer smatraju da u toj“državi“ imaju na to pravo. Šta ćemo onda mi? Taj odgovor od tebe tražimo g-dine Dačiću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.