Dačić: Uslovljavanje Srbije napretkom u dijalogu s Prištinom gubi smisao

Ostavite komentar


  1. U dobroj namjeri pisem ovaj komentar, nadam se da ce te to prepoznati. Strasna demagogija, zamjena teza i uvreda zdravom razumu je ovo sto je Dacic rekao! Covjek koji je najvise blokirao pro europsku i pro zapadnjacku orjentaciju Srbije ima obraza Evropljanima reci da je on „za EU“. On je ruski adut iz „rukava“ koji bezobzirno nasrce i „mlati“ po EU kad god moze. Ovakav bahatluk EU nece dugo trpjeti, traziti da Srbija preko reda ude u EU toboze zbog Kosova je vrhunac cinizma i licemjerja. Srbija protekle 4 godine nije uncinila bas nista konstruktivno, jer smo zaboravili sto je uzrok uvodenju carina? Nije li Srbija i bas on u vrlo neprijateljskoj maniri sprecavao ulazak Kosova u INTERPOL i UNESCO iako se to obavezao Briselskim sporazumom? I onda svu krivicu svalio na Kosovo, a Srbija se naoruzava, prijeti, zvecka oruzjem, pravi parade, i pocinje toliko iritirati da je zbog ove ekipe juzno krilo NATO saveza u stanju pripravnosti. Zasto mislite sto rade americki brodovi u Jadranu i Splitu? Vucic i Dacic neka jako paze da se ne zaigraju pa da poslije drece kako nisu znali i kako je opet cijeli svijet kriv za sve samo oni nisu. Nije mi jasno kako mozete podnijet da vam zemljom 30 godina vladaju isti ljudi i ideologije koje su unistile SFRJ? Sve druge drzave regije su promjenile 3pa cak i 4 generacije politicara, u Srbiji, osim propaadanja se nije desilo – bas nista. Tesko za povjerovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.