Dačić: Vašington može da utiče da se ukinu takse, jer Priština radi na dugme

Ostavite komentar


  1. Neko na dugme, neko na kofer, fotelju, zvonce. Neko od tuđeg napravi svoje, neko od svojeg – tuđe. Ne zna se ko je gori. Možda ipak ovaj drugi, jer činjenjem i nečinjenjem zdušno pomaže prvom, pa udari u lelekanje da su svi drugi krivi osim njega. Jad i nesreća ljudske gluposti, koja sramotu pokušava da sakrije k’o nesrećni Đenka prekratkim kaputom.

  2. Pa kako da im ide dobro kad Tramp pohapsi 1300 najvecih dilera opijata u Svetu, takoreci njihovih nadredjenih. I sta sad oni navikli da peru novac svercom droge, cigareta , goriva i oruzja kroz kupovinu nase robe siroke potrosnje.A, posto se taj poso vise ne moze raditi u postojecem obimu, jer je Tramp objavio planetarni rat trgovcima opijata, moguce da je Kosovo na agendi u prvoj polovini decembra, onda oni krecu u juris, pet minuta pre kraja, da u ovom specificnom „PRERACUNAVANJU“ sa partnerima iz centralne Srbije pokupe sto vise kajmaka, jer je ugrozena buducnost dileraja. Valjda su tako hteli i da izvade stetu od dzabe potrosenog novca za lobiranje u Interpolu, kad vec nisu uspeli da se uclane neka onda ono sto su oni dali na podmicivanje sada plate svi Srbi kroz Taksu od 100 odsto. Ali albanski dileri, koljaci, heroji OVK i sada predsednici i premijeri nisu naucili onu pricu koja kaze da velika riba uvek guta malu, a ne obnuto i da je taj mafijaski sistem postavljen tako, da nikada rep ne moze da prevari glavu.To kako ce se ta igra peljesenja prikazati to je stvas spina.

  3. Zasto sada Vasington, samo Kurc moze da tice da Kosovo skida taksu od 100%. Dacice komso zivis u 21 vek, iskreno da vam kazem nama Albancima je mnogo drago da takav covek rukovodi Srbiju, zbog dve cinjenice, prva je da ceo svet zna njegovu ulogu u ratovima bifse Jugoslavije i svadja se sa zapadnim svetom sto se najvise odgovara nama. Za mene on radi za Kosovo indirektno dobro i hvala mnogo iskreno hvala ti mnogo Mali Milosevice takvi ljud kao ti bas najvise odgovara Kosovo.

  4. Ako je on ministar inostranih poslova ja sam baletski igrač.Samo u Srbijitajav može da obavlja tako važnu funkciju.

  5. Postoji presuda iz Haga o „zajedničkom zločinačkom poduhvatu“ Slobine vlasti tu taksativno sve piše šta je bilo na Kosovu…. Hteli ste da proterate većinsko stanovništvo…zato je i došlo do intervencije NATO …to je nezabeleženo u Evropi (a verovatno i u svetu) da neko sa neke teritorije protera u izbeglištvo većinsko stanovništvo. Pošte ste vodili sumanute ratove u Hrvatskoj , BiH hteli ste proterane srbe da naselite na Kosovo (a da prvo proterate kosovare)…. a asanacije terena i hladnjače da i ne spominjem….
    Dok nas vi vodite sa vašom kalimero politikom redovi ispred Kanadse i & anbasada biće sve veći…jedno veliko UA za vašu ratnu politiku kojom nas gurate u novi rat s NATO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.