Dačić: Velike razlike u stavovima

Ostavite komentar


  1. Najiskrenije, ocekivao sam da ce Dacic I pred SB UN-a ponoviti onu njegovu: Utuvite u glavu, lagali su nas, nismo pobedili NATO, ali nije. Zato je ispao smesan. Nadam se da ce utuviti u glavu da je on bio deo onih koji su na Kosovu polozili oruzje I kapitulirali.

  2. Skim god je Amerika dobra bila poslije 20-30godina ih je bombardovala (Afganistan,Irak itd.)
    Samo je pitanje vremena kad ce da raspale po albancima. Zivi bili pa vidjeli.

  3. Naravno da su velike razlike u stavovima. S kim su se još Albanci usaglasili? Nikad i ni sa kim. Sad će krenuti u trvenja sa svim susjedima, jer hoće veljiku državu. Ratnici vječiti i nomadi. Njih tako treba i tretirati, ne nadati se bilo kakvom razumijevanju. Oni sve rešavaju samo silom, a najsnažniji su kad se njihovi interesi poklope sa globalnim, a oni povjeruju da su nešto bitni u tom svijetu. Rat u genima.

  4. Nas ministar se ne obraca UN vec svojim BIRACIMA! Sta uopste znaci mantra "statusno neutralno"? Pa Kosovo jeste drzava (ima Ustav i zakone, Skupstinu i vladu, svoj budzet…). To veoma dobro zna i Dacic i clanice UN, tako da je ova govorancija ustvari smesna. I nepotrebna.

  5. Izgleda da g. Dacic vjeruje svojim lazima. Kako on moze gledati u oci tim ljudima u UN i pricati o etnickom ciscenju srba. Zaron ne pamti oko milion kosovara prognanih u Tursku za vrijeme SFRJ, ili 1998/99 kada je oko 800 hiljada prognano u CG, Makedoniju i Albaniju, a koji su se vratitli svojim domovima samo poslije intervencije NATO snaga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.