„Nije važno šta Dačić planira, jer će ga naprednjaci svakako progutati“: Sagovornici Danasa o izjavi lidera socijalista da želi revitalizaciju SPS

Ostavite komentar


  1. i Dacic i Tadic u Penziju i nadam se da ce da primaju isti iznos penzije kao i ostali pezioneri koji prezivljavaju od meseca do meseca.

  2. Nije važno ,odgovornost i uspeh se ne pominje,važno,on osta u vlasti neprekidno sa AV

  3. Revitalizacija SPS-a ce se desiti samo ostavkom Ivice Dacica koji je kriv za pad rejtinga zbog njegove sebicnosti.

  4. Dacic a i AV, treba da shvate da ljudi koji za njih glasaju svih ovih decenija ne zive vecno. Buducnost je u onim strankama koje privlace mlade, to je uvek bilo i bice

  5. Sustina je u sklanjanju sa politicke scene SPS,SRS i SNS pre svih i ostalih parazitskih i izdajnickih tvorevina u Srbiji.Ostavke,hapsenja,lustracije.

  6. Ovi sto glasaju za SPS vec izumiru. Ova stranka nije uspela da ubedi nove generacije da su oni relevantna politicka opcija. Oni nemaju platforme osim kvazi podrske penzionerima. SPS kao stranka ce nestati. To ce se videti na svim sledecim izborima. Novoj generaciji je jasno da se oni bore Samo za fotelju. Cudi me da su I opstali ovoliko dugo.

  7. SPS je osvoio, koliko je SNS procenio da treba da im DA. Mirniji i poslušniji su kad imaju manje od 10%…

  8. Msm da je SPS jedna od retkih partija koja pokazuje kako se može plivati i kad nisi značajan..jer oni u zadnjih par mandata srpskih vlada nikom nisu trebali..Jednostavno naprednjaci su imali većinu i bez njih..

Ostavite komentar


Politika

Vučić prisustvuje vojnoj vežbi "Vatreni udar" 8

Vučić prisustvuje vojnoj vežbi „Vatreni udar“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas Danu visokih zvanica na opitnoj združenoj taktičkoj vežbi s bojevim gađanjem "Vatreni udar 2024".  Vežba će biti  održana danas u 12 sati na Vojnom kompleksu "Pasuljanske livade".

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.