Dačić: Vokerove laži dovele do bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Eh, staee obezbedio i jos uvek obezbedjuje Dacic saznace se i biti ce uvek neko drugi kriv.Naivko, cistunac i nevinasce.Jadni mi sa ivakvim ministrom soiljnih poslova.

  2. O, ko nam to sada pere mozak? Slobin zao duh nam se javlja preko ovog medija. Sve ovo nam se desava jer nismo prosli ni lustraciju ni katarzu.
    Kamo srece da su nas posle tog IZGUBLJENOG RATA okupirali kao Nemacku i napravili normalan narod od nas. Mi sami to nismo u stanju. Vucemo vas kao bukagije.

  3. Sta drugo reci,osim da je ovo nastavak politike iz devedesetih,koju su kreirali ljudi i partije,koji su danas na vlasti u Srbiji.Svi drugi su krivi,mrze Srbe i Srbiju…Deja-Vu!!

  4. I Vucic ima blera za savetnika pa se ti godinama ne odvajas od njega.

  5. E hvalim te Bože, samo kada se konačno našao "pravi" krivac za bombardovanje, a da to nije SPS i ostala bratija sa Miloševićem na čelu. Sada mi je puno lakše. Bezobrazluk !

  6. Mozda je Racak bio povod, ali vi ste bili UZROK bombardovanja! Izgleda da Dacic i ekipa misle da se niko vise ne seca sta su policija i paravojske radile po Kosovu. Kao i uvek VI pravite svinjarije, a nastradamo MI.

  7. Bumbar ago, kriv si nešto? Co Be bej, bog mu dao rajsko naselje, išamaraćete kad stigneš.

  8. Наравно да је могуће постићи трајни мир и договор са Приштином: Прво признати независно Косово а онда лепо разјурити све српске политичаре, попут Дачића, који нас сви заједно "возају" већ деценијама празним митолошким причама о "покрајини" Косову. И онда лепо сви заједно у НАТО и ЕУ, па да нас Бог види.

  9. Bombardovanje Srbije bilo je "isprovocirano" diktatorsko – tiranskom vlascu Slobodana Milosevica i ostale olosi na vlasti a kojoj je izmedju ostalog, pripadao Ivica Dacic i Aleksandar Vucic, kao i Mira Markovic i Seselj Vojislav. Racak je sasvim nesto drugo, da nije bilo ove pomenute olosi na vlasti u Srbiji devedsetih godina proslog veka, sasvim sam siguran ne bi bilo ni Racka a Kosovo sa Metohijom bilo bi danas u Srbiji. Ne u ovakvoj Vucicevoj i Dacicevoj "SRBIJI – TIRANIJI", nego u Srbiji demokratskog kapaciteta i uvazenoj clanici Evropske unije. Najmanje su "pozvani" da pricaju o nepravdi i belosvetskoj zaveri protiv Srbije, Dacic- kofercic, A,V,- KAPONE, Vulin – JUL-in, kao sva ostala bulumenta koja je trenutno na vlasti, na koju su dosli pokradenim izborima a koji nisu LUSTRIRANI 2000. godine.

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.