Dačić: Vranje ne sme da ostane prazno jer je brana teritorijalnog integriteta Srbije, zato je važno da ja budem premijer

Ostavite komentar


  1. „Ne očekujem da glasate za mene nego za sebe i interes Srbije i zato je u nedelju pobeda za Srbiju“, istakao je Dačić.
    Komentar: E bas to Dačiću, glasanje protiv tebe je glasanje za sebe. Ti is, zajedno sa tvom miljenikom Vucicem, ste ostatak aveta proslosti, aveta milosevicevog rezima koji je razdorio YU. Tandem Dačić-Vučić vodi samu Srbiju u razdor i propast…

  2. Pa brani g vec30 godina sa pauzom od svega 2, 3 godine.
    Davno je trbalo da podnese izvestaj

  3. Ne prazni se samo Vranje. već se prazni i cela Srbija zbog takvih kao što si ti i tvoj šef Vučić.

  4. sve ima svoj rok:fudbaleri,gimnastičari,glumci.lekari,vozači,…..nekima karijera prestane ranije zbog sitnih grešaka i tu je kraj.
    Mi pored tebe doživesmo sve nesreće ovog sveta i dalje nam se nudiš kao rešenje a u stvarnom životi izazivaš mučninu svakom svojom pojavom,govorom,ponašanjem,bezobrazlukom……..

  5. Zasviraj i za pojas zadeni,covece udlazis pomiri se sa tim i ovako si bio siromasan gde je problem i to je deo istine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.