Dačić: Vučić jedva čeka izbore, ne postoji šansa da opozicija osvoji većinu

Ostavite komentar


  1. Naravno da ne postoji jer ti izbori nisu fer, nema slobodnih medija i drzavni resursi se koriste za vasu predizbornu kampanju. Citao sam kako kaze da su za vreme Tadica i Kostunice po pitanju KiM pravljene greske a on tada bio u vlasti. Licemer i unistitelj Srbije.

  2. Spremate kradju..falsifikovane spiskove nepostostoječih..
    Preminulih gradjana
    .Metoda okotele mafije!!

  3. Neznas o cemu se radi,ali znas da opozicija nema sanse.Ne mrdas sa politicke scene,a izdao si sta si imao.Kako to da ide po starom?

  4. Bravo g. Dacicu vi ste u pravu svaki izbori odvuku paznju sa normalnog funkcionisanja drzave e sada pitanje je sta je to normalno funkcionisanje drzave. Ako sam dobro razumeo svojevremeno g. Vucica rekao je da ce odmah da raspise izbore cim to trazi opozicija. Ako sam dobro razumeo opozicija trazi izbore do kraja godine, tako da me malo zbunjujete sa ovim 3 do 6 meseci, sto znaci da malo dezavuisete g. Vucica zar ne. Ipak nisam strucan kao vi g. Dacicu jer meni se to cini lako ali izgleda da je to mnooogo komplikovano zar ne. Sto se tice budzeta pa nema problema ima vremena i za poboljsanje uslova izbora sve se moze ako se hoce zar ne. Ziveli

  5. Samo vi gomilajte bes medju gradjanima…. au kakav ce to spektakl da bude jednog dana….. Zaboravljate da smo pored toga sto smo lud narod, novije generacije lako menjaju stranu pa koga su volele do juce od danas ga mrze i to strastveno. Spektakl armegedon će da vam bude:)

  6. Šta li ti pričaš licemeru jedan ,kad za tebe je dobro da se uguraš u bilo koju koaliciju ko god da dobije izbore.

  7. Dacicu, bio sam tvoj gasac godinama ali vise nisam. Unizio si SPS i postao podrepna muva Vucisu . Vise ne zastupas interese SPS a vec Vuciceve zarad malo vlasi tvoje i nekoliko oko tebe sve istih godinama. Doslo je vreme da prepustis SPS mladima inace nestajete.

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.