Damjanović: SRS će 30. maja sprečiti festival Merdita, dobar dan

Ostavite komentar


  1. Samo tako, nastavite da sledite slepi put Šešelja, ratnog zločinca bez presedana koji se hrani sa krvlju nesrpskih naroda. Prvi su bili Srpski muslimani, pa Albanci.Sa će doći na red Mađari, pa Rumuni I ostale manjine u Vojvodini. Šešelj je osramotio našu dragu Srbiju pred celim svetom I ostavio neizlečive rane Srpskom narodu. Vaše sprečavanje je ubistvo demokratije u Srbiji I nije junaštvo već kukavičluk. Opet će demokratski svet da reaguje: „Šešelj I njegovi sledbenici su gori od Hitlera“. Pa sad vi Hitlerovci nastavite da stopirate kulturni događaj gradjana Srbije samo zato što nisu Srbi I govore svojim jeziku.

    1. Није теби лако с тобом, несрећниче.

  2. kad pomislim sta su sve Srbi na kOsovu prezivelo o nepreziveli i sta smo mi dobili ovde mogu da ne pozelim izdajnicima koji ovu SVINJARIJU ORGANIZUJZ da sami tako prodju. KOme su poveremne narodne pare ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.