Dan sa poslanicom Sandom Rašković Ivić

Poslanička grupa Nova Srbija - Pokret za spas Srbije

Ostavite komentar


  1. Dobro se jedino ona snasla u Beogradu. Da joj je narod na pameti ostala bi tamo, sa Pupovcem.

    1. Najveći deo srpskog naroda, koji je živeo u republici Hrvatskoj do 1991-e godine je napustio svoja ognjišta. Sanda Rašković je otišla sa svojim narodom.

  2. Мала опаска новинару/ки који је аутор овог текста; нема женског рода именице посланик; дакле посланица је пјесма у славу неког или нечег (ако ме сјећање добро служи), тако да се и за жене увијек каже да је народни посланик!
    Срећно!

  3. Sve tragedije u ec Jugoslavija poceli sa jovanem Raskovicem, Milanon Babicem, Marticem, svi si damask mertvi a Raskoviceva cerka Dr. Raskovice damask nastavlja da se bori za mracne ideje, racizmom dovenizmom i ideje Velike Srbije. Kako ova zena ne Moze da skonta da bjen otac bio sinonim zla i Miraka.

  4. Наслов рубрике каже “Дан са народним послаником“. Међутим, ово што сам ја прочитала јесте афирмативни чланак о лику и делу С. Р. Ивић, и ни на који начин нисам сазнала како изгледа њен просечан дан као народног посланика. Ово је тотално безвезе.

  5. Azeme, vaša konstatacija je 0. Rašković ne spada u grupu Martića i Babića i oni su njega proterali, Rašković nije hteo rat sa Hrvatima i da su ga slušali dobili bi Autonomiju.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.