Dan sa poslanikom Aleksandrom Stevanovićem

Narodni poslanik Stranke moderne Srbije

Ostavite komentar


    1. Ova dva komentara mora da piše neko ko je veoma frustriran. Ne bih da nagađa kako se zove. Srpska politička scena je takvih prepuna. A što se tiče ovog momka, mislim da je nestandardno pametan i iznad proseka aktuelnih političara i vlasti i opozicije. Ovakve mlade ljude treba postavljati na najviše pozicije vlasti.

      1. Niko nije rekao da nije pametan, nego da je preletac koji je prevario ljude koji su mu kroz DJB dali poslanicki mandat.
        Vracanjem mandata DJB-u, mogao je da sacuva tj. gradi svoj renome i integritet. Ovako, sve je jasno, konsultovao je svoj budjelar da se napuni.

  1. Dali ste ovoliko prostora jednom preletaču. Ja zažmurim i dam glas pokretu Dosta je bilo i oni se rasture i naprave od mene budalu. Moja konačna odluka je da sve dok se ne pojavi neko normalan da povede opoziciju je: poništiću listić. Nećete doboti ništa od mene i odn moje porodice. Sram vas bilo.

    1. Ma opusteno, qool, konsultovao si samog sebe, uzeo nase pare i sada si slobodan da filozofiras daleko od mrskog diktatora Sase, a blizu simpaticnog zanesenjaka Ace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.