Dan sa poslanikom Đorđem Vukadinovićem

Zamenik šefa poslaničke grupe Za spas Srbije - Nova Srbija

Ostavite komentar


  1. Zaseo Vukdinović u skupštinsku klupu i u poslanički kabinet i ne mrda. A tu je došao kao predstavnik vlaške manjine?!

    1. Grešite. Vukadinović je ušao na listi Demokratske stranke Srbije koja je na rejtingu Koštunice pored Vukadinovića uvela u skupštinu i Dverei Obradovića koji nikad nebi ispunio cenzus, kao i Rašković-Ivić koja je u stalnoj šetniji iz demokratske stranke u demokratsku stranku. Trenutno je u „narodnoj stranki2“ demokratske stranke Jeremića dok je bivši član dmeokratske stranke Ristić (iz istok poslaničkog kluba) sada „jedančovek pratija“ „otadžbina“ na KiM
      Sve u svemu Vukadinović samo pokazuje da je kao političar spreman na sve samo da bi se učvrstio u „politici“ (čitaj na vime Budžeta Srbije)
      Na veliku žalost Vukadinovića njegove retoričke sposbnosti su mizene te je kao koslanik i političar neupotrebljiv. Klasičan primer je Vukadinovićeva emisija „crnoveli svet“ na Youtube gde on i Rašković-Ivić nisu uspeli da sklope suvislu rečenicu cele emisije od jedan sat

      1. Potpuno se slazem sa konstatacihom.
        Izgleda kako je vukadinovicev motiv za ‘rad’ u Skupstini, identican onom koji nekog diplomiranog i nezaposlenog 20-godisnjaka tera da se iseli iz Srbije?

      2. Na budžet je navikao, još od vremena kada je bio nastavnik u gimnaziji, preko mesta asistenta na Filozofskom, sve do danas.

  2. Gospodin Vukadinovic je pristojan i verujem u ovo sto je rekao. Dodacu samo ,na ono njegovo kako ihvlast vidi,,…opoziciju smatraju kao nekog koga treba tuci,, a ja bih rekla da opozicija vidi vlast kao nekog koga treba odmah svuci.

  3. Ovo je sve, ipak, Vukadinovicev privatni hobi i rekreacija bez ikakvog pozitivnog efekta za nas, … ali, mozda se nesto, jednom, promeni, … uz Boziju Pomoc?

    1. Pre će ipak biti da je sve pa i država privatni hobi i Vučićeva rekreacija u kojoj nema ni za koga drugog mesta sem za njegove dronove a opozicija služi za „toplog zeca“.
      Najmanje je kriv Vukadinović što niko ne primećuje da je naopako imati parlament partijskih klimoglavaca umesto da se glasa po okruzima za ljude a ne partije. Možda bi mogli da jednom od Amerike kopiramo i nešto pametno.

  4. Džakovi, znojenje.. sve pokušava ne bi li se dokazao kao prava opozicija a ostaje samo bljutav ukus u ustima i nemoć sa preciznom definicijom da je frakcija koja je u bitnim, nadamo se prelomnim, momentima ostavila narod na cedilu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.