„Danas Kosovo, sutra Vojvodina“: U Novom Sadu završen protest desničarskih stranaka i pokreta, pred Vladom Vojvodine se uzvikovalo „Kosovo je srce Srbije“

Ostavite komentar


  1. Interesantno. Av je napravio taj poks i zavetnike. Autobus stranke. Drażin unuk. Užas.

  2. Samo zbog njih će vučić morat izvest na pinku ili happy-u neko vanredno obraćanje…

  3. Dobro sto znate da je tudja zemlja I Sandjak i Dolina i to su tudja i do Nis je tudja Svaki na svome bilo kada

  4. Vojvodina je krajem proslog veka trebala da dobije specijalan status! Danas bi davno bila u EU i zaboravila bi da srbija jos uvek postoji!!!!!!!

  5. Vojvodinu ostavite Gospodinu Orbanu, a vi idite na Kosovo pa se tamo borite za svoje srbstvo , nama niste potrebni, ovo je multi kulturalna pokrajina !!!!!

  6. Pa bilo bi nekako lepo da se mi vojvodjani resimo i vucica i vas desnicara iz beograda.Ovo sve je i pocelo kada su neki desnicari 1989 godine dosli pred vladu Vojvodine zbog stanja na kosovu

  7. Ja stvarno ne znam da li su stranke koje organizuju te glupe proteste normalni ako im nije dobro u ovakvoj Srbiji neka idu.Ako im je do rata neka posalju svoju decu.Nisam ni u jednoj stranci ali vidim ko je za narod,za Srbiju a ko ne.Mislim da bi psihijatri trebali da se malo vise sa celnicima tih stranaka.

  8. Cetnicka bagra!
    Jedno imaju pravo: sutra Vojvodina! Jedva čekamo.

  9. Kosovo se brani na Kosovu, a ne u BG i NS, sem ako ne vode praznu politiku kao i naša vlast.

  10. Вучићи жури треба орбани да преда и српску Војводину није му лако,

  11. Nadajmo se, Boskic, da to vreme kada ce bagra beogradska prestati da vuce Vojvodjane u vasu kaljugu dolazi uskoro… Da povucemo granicu na Dunavu, pa ostajte vi nama tamo gde vam je mesto… Na zgaristu unistene nam domovine koju neljudi poput tebe unistavaju vec 30 godina.

  12. Ne vredi Bole, u manjini ste. Anglosaxonci ne menjaju svoj plan o uništenju Srbije i Rusije. Oni su mislili da su sa Srbijom završil 5okt I sada kreću na ru. Uništenja srbije nije mogao đa spreči ni Milošević, sigurno nećeš ni ti.

  13. Pitanje za „Danas“ : Obično kada su neki protesti opozicije u tekstu navodite procenu prisutnih.
    U ovom tekstu to niste naveli. Zašto?

  14. 90% izbeglica je tokom 90-ih se udomio u Vojvodini.Zašto uvek vika i galama na Vojvodinu, koja hrani i užu srbiju(oni su počeli da potrebljavaju taj izraz 70-ih, da ne bi davali ništa Vojvodini),rep.srpsku, bosnu, crnu goru, itd.Pogledajte tablice kolona kamione pred silosima u Vojvodini.O tome nema jakog obraćanja.
    da ne bih razvio dalje priču, pogledajte film ILIJA PEVAC, imate na internetu.
    Opet hoćete cirkus da napravite negde? Zašto vam je Vojvodina jedini izbor?

  15. @Sremac, ovo treba uramiti.Treba da registruje sa PIB , Autobus stranku.Ti si Car!

  16. Vojvodina je znatno civilizovanija od ostatka Srbije, i poput Kosova bi trebalo da bude nezavisna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.