Počinje međustranački dijalog uz posredovanje Evropskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Kakva poštena faca ovaj Mekalister. Uspeli su da nam ogade i EU sa ovakvim ljudima i pritiscima da ćutimo i budemo robovi diktatoru i njima -„demokratskom Zapadu“.

  2. I opet sve u reziji njegove ekselencije vrhovnog naprednog predsednika, nema nista od toga. BOJKOT!

  3. Prvi put čujem za ime i prezime „Aleksandar Šešelj“ a ipak zvuči kao da se često spominju zajedno.

  4. Srpski narod bas ne voli evropski parlament, jer nisu prijatelji Srbije.

  5. Dejvid Mekalister ni jednog trenutka nije hteo da kaze u Srbiji postoji problem sa slobodom medija, sa funkcionisanjem pravne drzave, sa funkcionisanjem parlamenta … Ali zato stalno govori da je protiv bojkota i da je njegov cilj da sto vise stranaka izadje na izbore. Poslat od Angele Merkel da pomogne Vucicu da izadje iz krize, a nama ce svojim licemerstvom jos vise ogaditi EU. Ne smeta njemu ni malo sto je Srbija autokratska drzava koja polako sa gebelsovim medijima klizi u nacizam, njima smeta sto ako se nastavi sa protestima i bojkotom, Vucic sa SNS parlamentom i SNS izborima nece imati legitimitet, a oni nece moci vise da se prave ludi da je sve u redu.

  6. Koji bre Evropski parlament,pa i njih je pozvao cenjeni gospodin preCednik, sve je u njegovoj reziji. Kesic juce na N1 u novom danu sve objasnio.

  7. Koje je ovo sustinsko blamiranje EU. Da jednog lokalnog bahatog poglavicu ne mogu da dovedu u red. Da se ovoliko javno brukaju sa koketiranjem sa defakto dikatatorom i jos da mu prave pokrice demokratije. Sa amerikancima, rusima ili kinezima je mnogo jednostavnije i sto je najbitnije brze. Pa sad sta nas zadesi ili smo Juzna ili Severna Koreja, ili smo Kolumbija ili Japan. Odmah znas kako ce da se ponasaju i to za sledecih 50god, pa ako ti odgovara ostanes ako ne granica i dovidjenja. Od EU da ne kazem Nemacke nikad veliki igrac, sta li smo se za njih zakacili nije mi jasno.

  8. Sta je sledece, CDU Mekalister kako brani Jutku, Simonovica, Nesinu diplomu i doktorat Malog, hvali rad Maje Gojkovic, napredak medijskih sloboda u Srbiji. Posle ordena legije casti Zagorki Dolovac i cestitanja Vucicu na pobedi od strane EU na proslim izborima 2 sata pre zatvaranja biralista i nemoguce postaje moguce. (hvala za neobjavljivanje prethodnih komentara)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.