Danas saznaje: Splavarima ujutru isključenje vode

Ostavite komentar


  1. Eeee „to“ je (na žalost),Beograd !! „ludilo,zezanje…žuraje,splavovi“ a 150.000 „normalnih“ na ulicama,ni“od korova“ ???

  2. A dok se zarađivalo bez plaćanja zakupa ili uz plaćanje minimalca, nije smetao zakon? Licemerno, ali već viđeno. Sad pivo ne može za manje od 2000 rad, drugovi splavari!

  3. Splavovi su najvece zlo Beograda! Leglo kriminala i droge,zagadjivaci vode,ruglo grada!

  4. Jedino sto boli je koja ce lobanja da ih gasi. Pa on je gori od svih vlasnika splavova zajedno. Divlji gradilac sa titulom gradonacelnika. Bofler sam po sebi sad soli pamet drugima.

  5. Postoji mnogo splavova koji rade po zakonima, placaju poreze, doprinose zaposlenima.
    I ne radi se ovde o gasenju svih splavova, vec ce dozvole dobiti samo oni koji mogu da plate velike svote. Da li treba da objasnjavam koji su ti splavovi?

    Problem je donosenje zakona i uredbi, prema interesima malih grupa, a ovde i u interesu gradonacelnika Sapica (neko vec rece da je prekrsio sve vazece zakone o izgradnji i legalizaciji svojih objekata). Ako im prodje ovo, to znaci da ce moci da idu dalje pa cemo u jednom trenutku biti svi na udaru takvih „zakona“. (Mozda jednog dana dobijete nalog da se iselite, zakon ce vec napisati). Setite se Savamale.

  6. Требају им само пумпе и пречишчаћи за воду и мирна Бачка!

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.