„Danas smo još zabrinutiji za budućnost ove zemlje“: Godinu dana ProGlasa

  1. A ja se svih ovih (12) godina pitam,gde su mladi,zasto se oni ne bune ?????? Zar im je sve po taman ??? Ili samo razmisljaju kako da zbrisu iz Srbije ???

  2. Teško je da se borimo zajedno pogotovo kada se dogovorimo jedno, a onda deo „nas“ uradi zaokret i počne da priča neku potpuno drugačiju priču. Tu pre svega mislim na ZLF i deo opozicije koji je „naprasno“ izašao na poslednje izbore. Ipak, kada pogledamo ko je sve imao razgovore sa Šolcom, porerd Vučića, poslednjih nedelja, nekako kockice dolaze na svoje mesto.

  3. Pa nema tu nista novo, od 1987. godine smo promasili raskrsnicu i uporno teramo u nove sunovrate. Drzavni projekt proizvodnje ratnih zlocinaca, zlocina, slavljenja istih kao i aboliranje kriminala secikesa, lopova, korupcionasa, narkodilera i drugih daje rezultate. Nemacka da posle II Svetskog rata nije prosla temeljnu denacifikaciju licila bi na danasnju Srbiju, sigurnu kucu za lopove, zlocince, kriminalce, korumpirane politicare i narkodilere.

  4. Sve to što radite za Srbiju je neophodno. Zato zaslužujete najveće poštovanje, jer ste svetlo u tunelu zvanom Srbija.

  5. E, al je ova naša elita (do čega očigledno drže) patetični, zabrinuti, jako i još više zabrinuti nego godinu pre.
    Ma nemojte, molim vas. A šta uradiste da se stanje u Srbiji unapredi? Šta, ajde izjasnite se!
    A ako misliti da vam je uloga da samo ocenjujete i docirate onda ste upucali ćorak. Nikakav realni mandat a ni kredibilitet nemate.
    Ajte na izbore, tu da vas vidim. Dobijte izbore, dobićete i aplauz od mene.

  6. Političari su tada izdali 6. oktobar. Zbog jeftine političke (a verovatno i svake druge) koristi DS političari su vrlo brzo ponudili saradnju SPS političararima. Izostala je temeljna lustracija i zato smo danas tu gde smo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.