Danica Drašković, 31 godinu nakon devetomartovskih demonstracija za Danas: Još nismo pobedili

Ostavite komentar


  1. Vi ste Danice pobedili to je najvažnije!
    Postigli ste ono što nigde na svetu ne biste uspeli.

  2. Pljunuli ste vi odavno na taj 9-ti mart i rasturili SPO. Sramota je da pričate o iščekivanju nekih pobeda, a 1o godina ste prirepak ove vlasti. Vaša pobeda je u vašem novčaniku, uživajte u njoj.

  3. Pretpostavljam da će se pobeda proglasiti kad se dostigne 10.000 evra u NIS-u…

  4. Hvala g. Draskovic sto nesebicno nastavlja da se bori za Srbiju na Zapadu iz neugodne pozicije clana UO Naftne Industrije Srbije.

  5. SPO je bio uvek ledolomac promena idejno i organizaciono. 9 mart je kamen temeljac borbe za demokratiju i inspiracija van vremena i prostora

  6. Da li ste vi gospodjo culi za rec sramota? Kako vas nije stid da se oglasavate? Vi ste najvecu pobedu izvojevali sa lopovlukom vase stranke i preletanjem iz vlasti u vlast. Vi ste sramota srpskog roda…a nasiroko ce se pricati i pisati o vasim kadrovima. Sve cega ste se dotakli,sve ste unistili.

  7. Reče invalidska penzionerka iz upravnog odbora ruske firme sa apanažom od 5-6 hiljada evra.Razmisli o tome narode, ko joj daje i zašto!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.