Danijela Nestorovićfoto M.K./ATAImages

Narodna poslanica i članica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović optužila je Đorđa Miketića da je izneo „niz neistina“ i najavila da će priča oko fejsbuk stranice tog pokreta imati sudski epilog, prenosi N1.

„Ovim putem, koristimo priliku da demantujemo njegove navode, iznesemo pravne argumente, ukažemo na manipulatore u političkom životu Srbije i stavimo tačku na ovu priču što se tiče medija. Ova priča će imati sudski epilog“, saopštila je Nestorović.

Ona je kazala da nije istina da je Miketić napravio FB stranicu pre formiranja udruženja Ekološki ustanak.

„Da to nije tačno, govori i činjenica da je Udruženje osnovano 18.10.2021. Kako i stoji na sajtu Agencije za privredne registre. Stranica Ekološkog ustanka je po ovlašćenju članova EU, osnovana dan kasnije 19.10. 2021. Aleksandar Jovanović Ćuta se nikada nije zvanično obratio FB, niti je dobio bilo kakav odgovor, kao što tvrdi Đorđe Miketić“, rekla je ona.

Optužila je Miketića da „izmišlja priču“ da su ona i Jovanović Ćuta bili obavešteni preko viber grupe o deklaraciji koja je potpisana između DS, Zajedno i Srca.

„To apsolutno nije tačno i mogu da dam na uvid kompletnu komunikaciju sa viber grupe. Prema Statutu i pravilima funkcionisanja bili su u obavezi da nas obaveste na taj način što bi nam na mail poslali zapisnik sa sednice. To nisu učinili“, rekla je ona.

Nestorović je rekla da je sve što izrekao Đorđe Miketić „apsolutna neistina“ i da je „iskonstruisao nekakvu priču koja verovatno prolazi u krugu stranke Zajedno, kao nekakvih velikih ujedinitelja“.

„On je taj koji je zajedno sa ostalim kopredsednicima stranke Zajedno (Nebojša Zelenović i Biljana Stojković) doneo odluku da privatizuje tuđe zasluge i lažno se predtavljaju kao ujedinitelji. Postavite im pitanje: zašto Deklaracija o zajedničkom delovanju između četiri strane pa onda poziv ostalima da se pridruže!? Građani Republike Srbije znaju da prepoznaju! U laži su kratke noge“, rekla je Nestorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari