Danijela Sremac predsednički kandidat

Ostavite komentar


  1. Šteta je što žena ne živi u Srbiji, a ujedno i dobro jer će uneti svežu energiju.

    Ono što je problem je što novi radikali neće da Srbija napreduje, već da što više stave sebi u džep.
    Kome se ne sviđa da novi radikali stave što više sebi u džep oni su državni neprijatelji.

  2. За њено занимање, пише на википедији – лобиста. Дакле лелемуд, што би реко Ђорђе Чварков. А референце ни за кандидата за заменика председника месне заједнице, а пуца се на место председника државе. Ваљда се излази пред јавност са конкретним резултатима, а не са личним жељама и похвалама о пропутовању Америком. Еееј свете, опег Дафине и Језде!

  3. .."Danijela Sremac iz Vašingtona objavila je danas da će se kandidovati za predsednika Republike Srbije ispred novog pokreta Budućnost Srbije"…

    ISPRED?! ….Samo ako je ISPRED zgrade.
    Pa, valjda, U IME …te i te organizacije.
    Da li je moguce da je zaduzeni za redigovanje i lektorisanje tekstova u listu "Danas" prevideo ovakvu gresku? To ne lici na vas, a narodu, posebno mladima, je neophodan uzor pravilnog govora i pisanja..

  4. Ovo je SNS trojanski konj, da relativizuje to što Jeremić dolazi iz inostranstva, kao, evo ga još jedan nadobudni, mladi, iz-inostranstva kandidat., koji kao nešto hoće protiv dokazanih partiJota.

  5. SNS baš nema mašte – ova žena treba da glumi "ženskog" Jeremića, i tako relativizuje njegovu kampanju i poličku "težinu". A za one kolebljive, tu je i …. dubok dekolte, da malo pomogne u izboru.

  6. gdjo Sremac, prvo skupite tih 10 hilj potpisa da bi bilo sta izasli i govorili. Ovo sto ste pricali ovde danas je NEozbiljno i NEodgovorno .."deficit" Srbije je smanjen ..ma molim vas kakvo strasno NEznanje ekonomije, Srbija je prezaduzena, a tekuci deficit drzavnog budzete je smanjen ..Svasta !! NE mogu da se nacudim.

  7. Izvanredna i respektovana osoba sa sirokim znanjem i iskustvom. Bila bi od velike pomoci u daljoj modernizaciji Srbije. Ima moj glas!

  8. Ko zna šta bi nam se desilo te ““99. da nije lobirala? Možda bi nas čak i bombardovali? Nekako mi smrdi na Vučićev satelit za odvlačenje pažnje glasača, mada lično smatram da ne ona sama ne smrdi, naprotiv.

  9. Zahvaljuje se NA LEPIM PORUKAMA a ne ““““ne lepe poruke““““. Popularno je kandidovati se i nije na odmet da se i mi po tom pitanju manifestujemo sa jednom damom. Bojim se samo da bilo ko iz dijaspore ima sanse jer je dijaspora odbacena i ponizena da ne pricam o onima koji su u Srbiji opljackani za citav njihov zivotni rad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.