Zašto je sin predsednika zabranjena tema u medijima: „Danila Vučića je u javni život uveo njegov otac, a ne Danas“

Ostavite komentar


  1. Vučuć, Vučić. Vučić…………Vučić, Vučić, Vučić…..dokle????

  2. Ko je danilo ,Sin. Sta ima od skole? Koga predstavlja? Ko dozvoljava da ,,dete,, ide obtrosku drzave na svetu goru ili u zvanicnu posetu RS? Zar sve to nije zloupotreba polozaja i krsenje zakona? Ali kad mu je tata neko onda Sin moze da radi sta hoce jer ko bi ga ikad primetio da mu nije tate, strasno je u kakvoj zemlji zivimo.

  3. I Seselj je „gurao“, a ne „vukao“ svog sina u politiku, da bi mu kasnije predao palicu vodjenja SRS, jer nema sada u njoj sposobnih za taj posao. A dali mu je to i prcija, „reci“ ce sami clanovi. Vucic radi isto ali na totalno nezgrapan nacin i sto je kod njega BAS CUDNO, toliko je umisljen da jedino sto on kaze ili radi je ispravno. Ja licno mislim da tom svom sinu pravi MAGARECIJU uslugu, jer zeli da ga sto pre osamostali, a kvalifikacije bilo zasta, GDE SU ? Vuciceva supruga je verovatno povezana stim jer, “ Danilo treba da njoj stvori mediski prostor“, tako Aleksandar vidi stvar. Ko je „vredniji“ Dete ili supruga pitanje je sad? Alleksandar Vucic, da ostane prizemljen i poslusa PRAVE (ako ih ima) savetnike. Kada Srbija bude imala sve komsije za prijatelje, tek tada ce on biti dostojan predsednik……

  4. Tako je… Tata ga je uveo u javni život čim je objavio slike svoga sina sa nekim kriminalcima.

  5. Do sada je bilo više atentata na Vučića nego na Fidela Kastra. Hoćemo li sada da slušamo kako kreću na juniora?Pa ako je takva stvar što ga ne skloniš nego ga guraš u vatru?Ne prizivaj nesreću.

  6. Prestolonaslednik predvodio delegaciju dok je kralj bio odsutan, sta tu ima neobicno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.