Dao ideju za isplatu otpremnina i naljutio premijera

* Za Vladu Srbije je mnogo da obezbedi 2,5 miliona evra za otpremnine, tvrde predstavnici radnika
Predsednik opštine Priboj podneo ostavku zbog neispunjenih obećanja prema radnicima FAP-a

Ostavite komentar


  1. U ovoj zemlji nema vladavina prave nego samo vladavina jednog coveka koji celu naciju drzi u zatocenistvu. Kako mu se cefne tako radi, odnosno za nekog je "majka" a za drugog zla maceha, tako da za nekog ima para a ze nekog drugog ko mu nije simpatican a ne daj boze da je clan neke druge politicke opcije, tek tada "pisi propalo".U pitanju je dobra ili losa volja Premijera Srbije Aleksandra Vucica koji ovu Srbiju drzi za svoju privatnu prciju, pitam se samo dokle, sta ovaj narod, "sludjeni narod" ceka, zar je skroz ocoravio. Sram ga bilo a vama pribojcima koji radite ili ste radili u nekada VELIKOM FAP-u, zelim pored zdravlja i srece da malo stavite prst na celo prilikom glasanja na buducim izborima. Odgovorite mu "adekvatno" kako on vas tretira tako svojim glasom "iztretirajte" vi njega.

  2. Mercedes se proizvodi već tri, četiri godine u Ikarbusu u Zemunu, a Fapove dve, tri godine proizvodi finski SISU… ne znam što se bune ovi u Priboju . Vučko izgine da dovede investitore, a radnici ne vide… Pa gospodo, gledajte malo i RTS…informišite se .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.