Darko Glišić: Opozicija da pohvali Vučića što se obraća narodu sa nacionalnih medija, oni žele pakao

Ostavite komentar


  1. Radi se svuda ali u totalitarnim državama, to je tačno. U demokratskim, npr u Sloveniji, predsednik se pojavi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, jednom u deset dana, po 20 sekundi maks. Nema lobotomije.

  2. Kada su se prethodnici retko obraćali kukali su što se ne obraćaju. Sada kada se Vučić obraća narodu sad im smeta što se obraća.

  3. se izgleda uči na sns akademiji!!!!??Na žalost, ne uče i kako se leči.

  4. mora da to kaze, jer bez predsednika on/oni bi bio/bili niko i nista kako jednom rece av na nac. frekvenciji

  5. Kada si mogao, onakve grafite da pises protiv Matica po Ubu, mogu misliti, kakav si covek

  6. Šta je sporno? Po kom osnovu predsednik donosi važne ili bilo kakve odluke u ime države? Pročitajte Ustav!

  7. g. Glisicu nije problem da se g. Vucic obraca narodu ali skoro svaki dan malo je mnogo, to vam je kao neki tv programi koji se ponavljaju pa dignete ruke od gledanja promenite kanal, ili kada neke novine stotinama puta pisu jednu istu stvar u istim novinama od strane razlicitih novinara, pa odustanete od citanja tih novina. Sa druge strane Predsednik jedne drzave ima mnogo vise drugih obaveza propisanih Ustavom, a ovo je posao za Predsednika Vlade i resornih Ministara bar ja tako mislim, jer su oni placeni za ovaj posao a g. Vucic je placen za drugu vrstu posla, bar tako kaze Ustav. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.