Dašić već najavio kršenje izborne tišine: Nova snaga Kragujevca 1Foto: Z. S. M.

 

Povodom najavljenog „otvorenog prijema za građane” koji je za 15. decembar zakazao predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić, upozoravamo da se na taj način, perfidno i zloupotrebom funkcije predsednika Privremenog organa grada Kragujevca, krši izborna tišina, jer je Nikola Dašić kandidat za odbornika u Skupštini grada Kragujevca na listi SNS, ističu sa opozicione liste Nova snaga Kragujevac – Nikola Nešić.

Po njihovom mišljenju ovo je suprotno zakonu i zaslužuje reakciju nadležnih organa.

– Svakodnevne funkcionerske kampanje su besprizorna praksa naprednjaka, od republičke pa do lokalne administracije. Jasno je da u naprednjačkim redovima vlada nervoza zbog ishoda ovih izbora, zato se i koriste svim sredstvima da svoj poljuljani položaj nekako poprave. Problem je u tome što zloupotrebljavaju svoje funkcije u administraciji, flagrantno kršeći izborne propise i troše novac građana i na to smo dužni da skrenemo pažnju javnosti, kažu u NSK-NN.

Kako je i da li je pomogao građanima, kažu oni, koje poziva na ta svoja „otvorena” okupljanja, biće alanizirano već nakon izbora.

Dašić već najavio kršenje izborne tišine: Nova snaga Kragujevca 2
Foto: Nova snaga Kragujevca

– Za sada je to sve isprazna predizborna pompa o trošku svih građana. Sa građanima svakodnevno treba razgovarati, za to nisu potrebne kamere i pompezne najave, potogovo je sramota koristiti probleme ljudi u predizborne svrhe, tvrde u svom obraćanju javnosti i medijima sa liste za lokalne izbore Nova snaga Kragujevca – Nikola Nešić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari