Davenport: Ponovo u Skupštinu kad se steknu uslovi

Ostavite komentar


  1. Mislim da je bila greška, ne toliko zbog objektivne potrebe po prevodu koliko je bila čarapa sa prorezima za skrivanje radikala i Dveri! Maestralno su iskoristili taj propust iako bi im Devenport, koji uzgred budi rečeno bolje govori srpski jezik od polovine radikala, da pokažu svoje pravo lice. U plenumu gde su tihi partnri vlasi i AV ne kvare idilu koju stvara pčelica Maja ili demokratski nastrojen Arsić koji za sve svoje nedoslednosti traže objašnjenje u "bivšem režimu" ponekad iskoče iz šarki ali se brzo opsete pa se vrate na kooperativnost, posebno kada načelna predsednica parlamenta upozori Šešelja rečima "da vam je isteklo vreme predsedniče"!
    A na odboru gde je predsedaval predstavnica opozicije pokazali su se u pravom svetlu. Nije njima smetao Devenport niti prevod izveštaja na srpski jezik, jednostavno su se pokazali onakvim kavi su, rušili su opoziciju koja je želela da približi Srbiju EU ili barem pokaže građanima Srbije koliko je proces pridruživanja bled u pogledu sa one, EU strane. Da se ne pokvari farsa koju nam AV preko svih okupiranih medija šalje, zatrpava lažima kako i koliko nas vole i čekaju! Konačno je počela realizacija njihove uloge i neće biti nikakvo iznenađenje ako AV podrži Šešelja za predsednika. Treba izbaciti iz tima jedinog Šumadinca, Nikolića, iz igre vlasti u korist kohorte iz bivše Juge koja je zauzela ne samo Beograd i još uvek se nije oslobodila svog ijekavskog govora, već sve što se vlasti tiče u Srbiji.
    E pa narode Srbije neka vam je sa srećom budući predsednik koji Srbiju namerno promoviše najprljavijim rečnikom, primitivizmom i prostaklukom, koji se obraća predstavniku EU sa "…. koji si ti bre….."! Da ne veruješ ali sušta istina!

  2. Tragično i čak katastrofalno je kada narodni predstavnici imaju tako poremećenu percepciju. Srbiju niko niti zove niti nagovara da uđe u EU. Dakle slobodna je da odustane ili povuče svoju kandidaturu. Što bi,iskreno rečeno, bilo najbolje rešenje za EU. A vama..kako bude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.