Deda: Podela Kosova loša ideja

Ostavite komentar


  1. Sada svi viču da je podela KiM loša pogotovo ovi koji su plaćeni za to, e zbog toga treba naterati sve funkcionere da vrate novac koji su uzeli od prodaje KiM, vrate ržavi da bi država mogla da sačuva svoje interese na KiM.

    1. Koji integritet da cuva otkad je bila to srpski dio morate gledat gde su bile granice kosove razmislite malo ane svaki zna da orica apojma nemate do nis je prioadalo albancima to znaju svi avase propagande su vec svatili svi pametne drzave

      1. Po cemu je to Nis pripadao Albancima? Bio je deo neke albanske drzave ili sta? Znas li uopste kada je nastala drzava Albanija i koje godine? Nis je bio pod turskom okupacijom, Turci su vas naselili i na Kosovo i u Nis, kada su Turci pobegli, trebali ste i svi vi sa njima tamo odakle ste i dosli i danas bi i Evropa i Balkan bili mirnije mesto za zivot. Pricat ti te bajke maljoj deci, mozda nasednu.

        1. Sredjo ti ti je istina idi ti na tim djelovima gde su kastrati morina bili su srpski stanonici kad ste vi dosli u balkan vi nemate nazalost pojma u historiju toplica je prioadala uvjek albancima vi ste dobili to 1912 poklon od londona mislis da izjava svih sila kad su rekli mi ne djelimo jednu zemlju jedan narid sami ste djelili i pokfarili cjelu jugoslaviju sa vasim patiotizmu sa milosevicem evo sada vasa politika i vucic isti ti je

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.